Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ήδη σηκώσει μανίκια στην ΑΕΚ Betsson, διαδοχικές επαφές με Αγγελόπουλο
i

© Intime

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ήδη σηκώσει μανίκια στην ΑΕΚ Betsson, διαδοχικές επαφές με Αγγελόπουλο

Χρήστος Τσάλτας 21:28 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Η μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα έχει κλειδώσει και απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson για την επικύρωση, με τον Σάλε να έχει ήδη μπει στους ρυθμούς της ομάδας.

Αν κάτι ήταν μεγάλο στόχος γισ τον Μάκη Αγγελόπουλο ενόψει της νέας σεζόν, αυτό ήταν η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson. Η κίνηση αυτή είχε μεγάλη σημασία για την επόμενη μέρα της ομάδας καθώς στο πρόσωπο του Σάλε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έβλεπε τον άνθρωπο που θα μπορούσε να χτίσει την ομάδα της επόμενης μέρας. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα και τις μπασκετικές γνώσεις του Σάκοτα είναι δεδομένος και για το λόγο αυτό στράφηκε στη δική του περίπτωση.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές μάλιστα ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο όταν και η Ένωση προσπάθησε να στρώσει το έδαφος για ακόμα μια επιστροφή του Σάλε στην ομάδα. Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε όλα τα επίπεδα και η επιστροφή Σάκοτα ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα.

Ο πολύπειρος κόουτς μάλιστα όχι απλώς δεν είναι αρνητικός σε αυτό το εγχείρημα αλλά έχει ήδη μπει στο... πετσί του νέου ρόλου του. Οι επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο είναι διαδοχικές αναλύοντας το πλάνο της επόμενης μέρας σε αγωνιστικό και όχι μόνο σκέλος. Κάτι που σημαίνει πως και ο ίδιος ο Σάκοτα νιώθει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στην ομάδα με την οποία ταυτίστηκε.

Τα είπαν ΑΕΚ Betsson και ΜακΡέι - Αμοιβαίο ενδιαφέρον για ανανέωση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:00 - 23.05.2024

Τα είπαν ΑΕΚ Betsson και ΜακΡέι - Αμοιβαίο ενδιαφέρον για ανανέωση

Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, ο Τζόρνταν ΜακΡέι είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson, σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal και από τις δύο πλευρές υπήρξε ενδιαφέρον για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτό που απομένει για να επικυρωθεί η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Σε αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σχετικά με τον ρόλο του εντός των τειχών. Στην παρούσα φάση ο Σάλε θα είναι προπονητής της ομάδας, όμως την ίδια ώρα ο ρόλος του θα είναι διευρυμένος έχοντας λόγο και στα της διοίκησης και δεν θα μένει μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στον τομέα των προπονήσεων

Το επόμενο διάσημα θα είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ Betsson που αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ερχόμενη σεζόν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα σε πολύ κομβικό ρόλο.

Μέγας Παναθηναϊκός σήκωσε την 7η Euroleague στο Βερολίνο - Το post game στo Sportal Euroleague Show