Ο Σάκοτα ξεχώρισε τον Γκραντ Γκόλντεν και «έτρεξε» άμεσα τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Betsson

Γκραντ Γκόλντεν - Φωτ. IMAGO

i

@IMAGO

Ο Σάκοτα ξεχώρισε τον Γκραντ Γκόλντεν και «έτρεξε» άμεσα τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 22:36 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 28.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson ξεχώρισε την περίπτωση του Γκραντ Γκόλντεν και την προχώρησε αμέσως, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του παίκτη.

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson σταδιακά συμπληρώνεται και παίρνει την τελική μορφή του. ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ με παίκτες «πεινασμένους» και με κίνητρο για επιτυχία. Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων ετών και να χτίσει μια νέα συνθήκη.

Υπό το πρίσμα αυτό οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μια κίνηση που θα ενισχύσει την φροντ λάιν ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γκραντ Γκόλντεν είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα, όπως αποκάλυψε το Sportal το πρωί της Κυριακής, με τις δύο πλευρες να έχουν φτάσει σε οριστικό deal για τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ Betsson έκλεισε τον Γκραντ Γκόλντεν για την φροντ λάιν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:02 - 28.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson έκλεισε τον Γκραντ Γκόλντεν για την φροντ λάιν

Η ΑΕΚ Betsson έχει πατήσει γκάζι στα μεταγραφικά και προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έχει φτάσει σε deal με τον Γκραντ Γκόλντεν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από μια «γεμάτη» σεζόν στην Ιταλία, με τη φανέλα της Κρεμόνα, ο Γκόλντεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, αποτελώντας επιλογή του «Σάλε» για τη θέση. Άλλωστε στο πρόσωπο του απόφοιτου του Ρίτσμοντ ο πολύπειρος κόουτς βρήκε τον παίκτη που θα δώσει λύσεις στην φροντ λάιν, ως ένας επιπλέον πόιντ γκαρντ στο παρκέ.

Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή άλλωστε ήταν η ικανότητά του στην πάσα και το πόσο επιδραστικός μπορεί να γίνει στο παρκέ. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ Betsson είχε αποφασίσει να πάει σε λύση με παίκτη που θα λειτουργεί ως επιπλέον πασέρ στο παρκέ, ο Γκόλντεν ήταν μια λύση που ξεχώρισε.

Το αρχικό πλάνο έφερε το όνομα του Λουκ Σίκμα ενόψει της νέας σεζόν. Η περίπτωσή του «κάηκε» ωστόσο λίγες μέρες αργότερα, καθώς τα προβλήματα που υπήρξαν δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Έτσι ο Σάκοτα στράφηκε στη λύση του Γκόλντεν λίγο καιρό αργότερα. Για την ακρίβεια, τις τελευταίες μέρες το όνομά του έπεσε στο τραπέζι για την Ένωση και μετά από σχετικό scouting που έγινε από Σάκοτα και Βιτσεντζούτο, η υπόθεση προχώρησε και παρά το ενδιαφέρον της Λιετκαμπέλις για την απόκτησή του, η Ένωση βρήκε αμέσως σημείο επαφές με τον παίκτη, ο οποίος θα φοράει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν για να «γεμίσει» την κιτρινόμαυρη φροντ λάιν.