Ο Σάκοτα έχει ξεκινήσει επαφές με παίκτες, με μπάτζετ διεκδίκησης τίτλων

Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Σάκοτα έχει ξεκινήσει επαφές με παίκτες, με μπάτζετ διεκδίκησης τίτλων

Χρήστος Τσάλτας 13:41 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 03.06.2024

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στην ΑΕΚ Betsson έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, με τον Ντράγκαν Σάκοτα μα έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με παίκτες για τη νέα σεζόν, με την Ένωση να έχει μπάτζετ ανάλογο της σεζόν που ολοκληρώνεται.

Μετά από μία πολύ προβληματική και καθόλου εντυπωσιακή σεζόν, η ΑΕΚ προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και σε αυτή την προσπάθεια κεντρικό πρόσωπο της ανοικοδόμησης είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Η εμπειρία του, οι γνώσεις και οι επαφές του, αρχίζουν να ενεργοποιούνται σε ρεαλιστικά και πραγματικά επίπεδα, ενώ αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη να υπάρξει αύξηση του μπάσκετ, τελικά αποφασίστηκε η ομάδα να πορευθεί με προϋπολογισμό στα ίδια επίπεδα.

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για όλα, σε μια συνέντευξη που αναμενόταν εξ αρχής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τις τοποθετήσεις του να δίνουν τροφή για σχόλια. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Αναμένεται στην πορεία ενίσχυσης η ΑΕΚ να κοιτάξει παίκτες νεαρούς, ανερχόμενους και με κίνητρο, όσον αφορά στους ξένους, ενώ μία είναι η ξεκάθαρη επιθυμία της ομάδας: Να κρατήσει τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τον οποίο θεωρούν ιδανικό ηγέτη αυτής της προσπάθειας.

Γενικά όμως, η ΑΕΚ δεν θέλει να βιαστεί να κινηθεί στην αγορά και θα προσπαθήσει να εντάξει μόνο παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο και στην φιλοσοφία του Σάκοτα.

Όπως επεσήμανε άλλωστε ο Μάκης Αγγελόπουλος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο στόχος της ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζόν δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση τίτλων και με αυτό πρίσμα η ομάδα θα προσπαθήσει να χτίσει εκ νέου ενόψει της σεζόν 2024-25 κατά την οποία θα έχει νέα φιλοσοφία και πολλά νέα πρόσωπα.