Ο »μαχητής» Νετζήπογλου έφυγε από το Βελιγράδι με... σουβενίρ ένα καρούμπαλο

Όμηρος Νετζήπογλου - Φωτ. IMAGO

Ο »μαχητής» Νετζήπογλου έφυγε από το Βελιγράδι με... σουβενίρ ένα καρούμπαλο

Χρήστος Τσάλτας 09:13 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 15.09.2024

Στο παιχνίδι με την Παρί η ένταση στην άμυνα ήταν σε υψηλά επίπεδα για την ΑΕΚ Betsson, κάτι που αποτυπώθηκε και στην προσπάθεια του Όμηρου Νετζήπογλου, που αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Σερβίας με «ενθύμιο».

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας στο Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση επικράτησε της Παρί με 71-63, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον έλεγχο από το δεύτερο δεκάλεπτο και δεν έχασε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα. Σε μια αναμέτρηση στην οποία έδειξε πως η άμυνά της μπορεί να την «κουβαλήσει» στη σεζόν.

Σημαντικό μέρος της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας σχετίζεται με την διάθεση και την ενέργεια κάθε παίκτη που έχει στο ρόστερ του ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Όμηρος Νετζήπογλου από την περασμένη σεζόν είχε δείξει πως μπορεί να γίνει παίκτης που μπορεί να δώσει τον τόνο στην άμυνα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Παρί ωστόσο, στην Hala 3 του Βελιγραδίου, η ενέργεια ήταν σε πιο υψηλά επίπεδα. Μάλιστα αυτό το... πλήρωσε.

Πώς; Κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει για μερικά δευτερόλεπτα στο παρκέ. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και αμέσως πήγε στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να τοποθετηθεί πάγος. Από το χτύπημα μάλιστα αποκόμισε ένα καρούμπαλο, όμως αυτό ουδόλως τον απασχολούσε, καθώς ήθελε να επιστρέψει στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του.

Για την αυταπάρνησή του μάλιστα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στις εξέδρες, καθώς άπαντες αναγνώρισαν το μαχητικό πνεύμα του διεθνούς γκαρντ. Ο οποίος ήταν από τους καλύτερους της Ένωσης στην αναμέτρηση με 11 πόντους, δίνοντας λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!