Με Χόλινς στην Πάτρα η ΑΕΚ

Όστιν Χόλινς

Με Χόλινς στην Πάτρα η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:07 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Ο Πλάθα βρήκε στο πρόσωπο του Χόλινς έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να τον βοηθήσει στο σκοράρισμα και έτσι ο νέος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να έχει ρόλο στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του BCL που θα βρει την ΑΕΚ στην έδρα του Προμηθέα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στη φάση των «16» του BCL που θα τον βρει στην έδρα του Προμηθέα, στον ελληνικό εμφύλιο της διοργάνωσης.

Ο Χουάν Πλάθα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόλινς ο οποίος προπονήθηκε εντατικά το τελευταίο διήμερο και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Ντεμπούτο θα κάνουν επίσης και ο Μπράντον Νάιτ με τον Δημήτρη Αγραβάνη οι οποίοι θα πάρουν την πρώτη τους γεύση από τη διοργάνωση του BCL.

Ο Νάιτ κόντρα στον Άρη έδειξε καλά στοιχεία και ότι μπορεί να γίνει επιθετικό όπλο στα χέρια του προπονητή του που δείχνει να υπολογίζει το νέο του παίκτη όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. 

Εκτός θα παραμείνει ο Φλιώνης που έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τους συμπαίκτες του.

🎙️ Ο «φάκελος» Πόνσε, τα «πολυβόλα» του ΠΑΟΚ και η νοοτροπία του Τερίμ!
SPORTAL ORIGINALS

17:40 - 22.01.2024

TALKING POINTS 🎙️ Ο «φάκελος» Πόνσε, τα «πολυβόλα» του ΠΑΟΚ και η νοοτροπία του Τερίμ!

Στο Talking Points που κυκλοφορεί, Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης «καταπιάνονται» αρχικά με την περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε, τα πολυβόλα του ΠΑΟΚ, αλλά και τη νοοτροπία του Φατίχ Τερίμ.

Η ΑΕΚ θέλει στην Πάτρα να αφήσει πίσω τις ήττες από τον Άρη και τον Απόλλωνα για τη Basket League και επιθυμεί να κάνει από εκεί το restart της σεζόν, προκειμένου στο δεύτερο μισό του χρόνου η ομάδα να φανεί πιο ανταγωνιστική και να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Tags: