Εκπληκτικός Πρέντις Χαμπ: «Έφτιαξε» το 52% των πόντων της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Ο Πρέντις Χαμπ

Εκπληκτικός Πρέντις Χαμπ: «Έφτιαξε» το 52% των πόντων της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Χρήστος Τσάλτας 09:50 - 02.10.2024

Το impact του Πρέντις Χαμπ στην επίθεση, για την ΑΕΚ Betsson, ήταν μοναδικό στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, καθώς από τα χέρια του πέρασαν οι μισοί και πλέον πόντοι της Ένωσης.

Η βραδιά της 1ης Οκτωβρίου είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή στην Sunel Arena. Ο Πρέντις Χαμπ έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ Betsson, σε όλα τα επίπεδα, οδηγώντας την Ένωση εκ του ασφαλούς στο δρόμο για την επιτυχία. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 80-71 και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα άλλωστε έχει τονίσει πως η ομάδα του έχει φιλοδοξίες στην Ευρώπη, θέλοντας να πάει μακριά στη διοργάνωση, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο. Κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ έδειξε πως έχει τον τρόπο να τα καταφέρει.

Ο Πρέντις Χαμπ ήταν αυτός που την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στο 1-0 στον όμιλο. Ο Αμερικανός άσος μέτρησε 28 πόντους με 7/12 τρίποντα, σε μια από τις καλύτερες βραδιές του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν έμεινε όμως μόνο στο σκοράρισμα, καθώς είχε συνεισφορά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Για την ακρίβεια, τελείωσε την αναμέτρηση με 6 ασίστ, από τις οποίες προήλθαν 14 πόντοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι 14 πόντοι από τις ασίστ του Χαμπ ήρθαν από...

-Ένα δίποντο του Γκραντ Γκόλντεν που έκανε το σκορ 11-8
-Ένα τρίποντο του Χάντερ Χέιλ που έκανε το σκορ 18-17
-Μία βολή του Σι Τζέι Μπράις που έκανε το σκορ 24-23
-Ένα τρίποντο του Χάντερ Χέιλ που έκανε το σκορ 42-33
-Ένα τρίποντο του Χάντερ Χέιλ που έκανε το σκορ 59-50
-Ένα κάρφωμα του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που έκανε το σκορ 73-65

Στο παιχνίδι αυτό ο Χαμπ σκόραρε 28 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ από τις οποίες προήλθαν άλλοι 14 πόντοι. Συνολικά από τα χέρια του δημιουργήθηκαν οι 42 από τους 80 πόντους της AEK Betsson στην αναμέτρηση, με το ποσοστό να φτάνει στο 52%. Παραπάνω από τους μισούς πόντους της Ένωσης είχαν την υπογραφή του Πρέντις Χαμπ, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη βραδιά στην οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα της σεζόν για την ομάδα του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!