Ο Σακοτα νίκησε και τις ζαλάδες κόντρα στην Ραμάτ Γκαν

Ο Σακοτα νίκησε και τις ζαλάδες κόντρα στην Ραμάτ Γκαν

Χρήστος Τσάλτας 22:55 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 01.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson μπήκε με το δεξί στο BCL επικρατώντας της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αφήνει πίσω τις δύσκολες προηγούμενες μέρες.

Η πρεμιέρα της σεζόν ήρθε για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην Sunel Arena σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της σεζόν αλλά και την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Το τελικό 80-71 βρήκε την Ένωση νικήτρια στην πρεμιέρα του BCL σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη απαίτηση και μεγάλο «πρέπει» για τη συνέχεια. Κι όλα αυτά με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην είναι στο 100% όσον αφορά την κατάσταση του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες 4 μέρες ο Σάλε ταλαιπωρήθηκε από ζαλάδες, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα καθόταν στον πάγκο, με τους συνεργάτες του να δίνουν οδηγίες στους παίκτες σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού.

Με το πέρας του αγώνα ωστόσο, ο Σακοτα ήταν χαμογελαστός πάρα την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών, ενώ αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του για να φτάσουν στη νίκη.

Παρά την ταλαιπωρία από ζαλάδες, ο Ντραγκαν Σάκοτα δεν έχασε σε καμία στιγμή τη διάθεση του και την ενέργεια του στον πάγκο, ζώντας με τον δικό του τρόπο την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας στη σεζόν.