Ο Τίλμαν αφήνει πίσω τον τραυματισμό και ανεβάζει στροφές (vid)

Ο Τίλμαν αφήνει πίσω τον τραυματισμό και ανεβάζει στροφές (vid)

Χρήστος Τσάλτας 19:53 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 13.08.2024

O Τζάστιν Τίλμαν παραμένει εκτός δράσης, όμως συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και να ξεπερνάει το πρόβλημα στο πόδι.

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν η ΑΕΚ παρατάσσεται στη σεζόν χωρίς τον Τζάστιν Τίλμαν, έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ της κοντά στο καλάθι. Μια απουσία που έχει στερήσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Το κάταγμα που υπέστη τον περασμένο μήνα τον έθεσε εκτός σε πολύ σημαντικό χρονικό σημείο στη σεζόν, με τον Αμερικανό όμως να μην πτοείται και κάθε μέρα να να δουλεύει εντατικά για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργήσει η απουσία του.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από μερικές μέρες ο Τίλμαν έβγαλε την ειδική μπότα που φορούσε στο πόδι του και έπιασε δουλειά, κάνοντας ατομικές προπονήσεις. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα παίρνει μέρος και στο ζέσταμα που κάνει η Ένωση πριν από τα παιχνίδια της. Κάτι που συνέβη και απέναντι στον Προμηθέα.

Ο Τίλμαν βγήκε στο παρκέ περίπου μία ώρα πριν από το τζάμπολ και βοήθησε τους συμπαίκτες του στο ζέσταμα, ενώ και ο ίδιος δοκίμασε πολλά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως έφυγε τελευταίος από το παρκέ, δοκιμάζοντας την κατάσταση στο πόδι του. Η οποία δείχνει, όσο περνάει ο καιρός, να είναι όλο και καλύτερη.

Πάρτε μια γεύση...