Ο Σάκοτα κάνει την ΑΕΚ Betsson ομάδα από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας

Ο Σάκοτα κάνει την ΑΕΚ Betsson ομάδα από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας

Χρήστος Τσάλτας 14:41 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 23.08.2024

Ο τρόπος δουλειάς και τα λόγια του Ντράγκαν Σάκοτα προς τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson που δείχνουν την κατεύθυνση του γκρουπ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα βάζει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας τις βάσεις πάνω στις οποίες θέλει να χτίσει τη νέα ΑΕΚ Betsson. Μια ομάδα που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέα κατεύθυνση εντός παρκέ.

Η παρουσία του «Σάλε» αποτελεί την εγγύηση που αναζητούσε ο Μάκης Αγγελόπουλος για τη μετάβαση στη νέα σεζόν, στην οποία η Ένωση θέλει να συνεχίσει με όραμα και πλάνο στο δρόμο για μια απαιτητική παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι προκλήσεις είναι αρκετές, όπως και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα, κάτι για το οποίο είναι προετοιμασμένοι άπαντες.

Τα δεδομένα των μεταγραφών της ΑΕΚ Betsson: Προτεραιότητα στον σέντερ και η θέση 3
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:37 - 22.08.2024

Τα δεδομένα των μεταγραφών της ΑΕΚ Betsson: Προτεραιότητα στον σέντερ και η θέση 3

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της με δύο κινήσεις ακόμα, έχοντας σε πρώτο πλάνο την απόκτηση σέντερ με αθλητικότητα. Η περίπτωση που απασχόλησε στη θέση 3 και πότε αναμένονται εξελίξεις.

Για το λόγο αυτό άλλωστε από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Σάκοτα έχει δώσει το σύνθημα. Η σκληρή δουλειά είναι αυτή που θα βοηθήσει την AEK Betsson να πετύχει τους στόχους της. Έτσι, η διάρκεια των προπονήσεων στο Olympic Hall της Φυλής φτάνει τις 3 ώρες. Μς αρκετή ένταση, ενέργεια, αλλά και διάθεση απ' όλους, ο Σάκοτα φροντίζει να κρατάει άπαντες σε εγρήγορση, την ίδια ώρα που περιμένει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν τα «θέλω» του εντός παρκέ.

Την ίδια στιγμή έστειλε ήδη το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. «Πρέπει να πιστέψουμε στο γκρουπ», έλεγε στους παίκτες του κατά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Τι σημαίνει αυτό; Πως μέσα από την ομαδική προσπάθεια η Ένωση θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Για τον Σάκοτα είναι σημαντικό να κάνει το γκρουπ... ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να «κολλήσουν» στη φιλοσοφία του, ενώ και ο κορμός που έμεινε από την περασμένη σεζόν γνωρίζει καλά τι εστί ΑΕΚ και μπορεί να αφομοιώσει όσα ζητάει ο «Σάλε». Κάτι που κάνει την μετάβαση στη νέα σεζόν και στα νέα δεδομένα, εντός της ομάδας, αρκετά πιο ομαλή.

Τις επόμενες μέρες οι ρυθμοί αναμένεται να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, ενώ υπάρχει σκέψη και για διπλές προπονήσεις, προκειμένου να παραμείνει η ένταση σε υψηλά επίπεδα. Την ίδια ώρα που στην ΑΕΚ Betsson περιμένουν και την άφιξη του Χάντερ Χέιλ, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!