Η εμπιστοσύνη της ΑΕΚ Betsson και ο Χέιλ που δουλεύει για να επιστρέψει στα στάνταρ του

Χάντερ Χέιλ

Η εμπιστοσύνη της ΑΕΚ Betsson και ο Χέιλ που δουλεύει για να επιστρέψει στα στάνταρ του

Χρήστος Τσάλτας 11:00 - 24.10.2024

O Χάντερ Χέιλ ακόμα δεν έχει βρεθεί στα γνωστά του στάνταρ, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson ωστόσο να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του με κάθε τρόπο.

Είναι ξεκάθαρο πως ακόμα ο Χάντερ Χέιλ δεν βρίσκεται στα περσινά του στάνταρ. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ένα ταραχώδες καλοκαίρι, στο οποίο αποκόμισε έναν τραυματισμό στο πόδι που ήταν αρκετά σοβαρός. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπει αργά στην προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson και μάλιστα να αγωνιστεί μόλις στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας.

Ακόμα και τότε όμως ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρισκόταν στο 100%, ενώ προσπαθούσε και ο ίδιος σταδιακά να μπει στο πλάνο του Σάκοτα και να γίνει κομμάτι της ομάδας. Άλλωστε γύρω από την δική του παρουσία στηρίζονται πολλά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Στο παιχνίδι με την Καρδίτσα μέτρησε 0 πόντους, όμως «έφτιαξε» το παιχνίδι με τις 6 ασίστ του. Στην Βόννη είχε ένα... ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο, που ήταν και το καλό διάστημα της ΑΕΚ Betsson, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 14 πόντους. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν έπιασε καλή απόδοση, με τους 5 πόντους και τα 2/8 σουτ που μέτρησε να το πιστοποιούν.

Ο Χέιλ βρίσκεται σε μια περίοδο που προσπαθεί να βρεθεί στο 100% και πάλι. Αυτοπεποίθηση δεν του λείπει, ωστόσο ο ίδιος φροντίζει να βάζει επιπλέον δουλειά στις προπονήσεις της ομάδας. Την ίδια ώρα που όλος ο οργανισμός είναι στο πλευρό του και την στηρίζει, ειδικά μετά την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο οι βοηθοί, όσο και ο ίδιος ο Ντράγκαν Σάκοτα είχαν συνομιλίες μαζί του, προκειμένου να τον βοηθήσουν να πάρει τα πάνω του. Ο πρώτος άλλωστε που γνωρίζει πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο είναι ο ίδιος και φροντίζει να δουλεύει κάθε μέρα, έχοντας την στήριξη του σταφ και των συμπαικτών του, για να φτάσει στο δικό του επίπεδο και να επηρεάζει το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με την εκτελεστική του δεινότητα. Κάτι που περιμένουν άπαντες να δουν από εκείνον σύντομα.