Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε: Ο Χάντερ Χέιλ ετοιμάζεται για ντεμπούτο με την ΑΕΚ Betsson

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε: Ο Χάντερ Χέιλ ετοιμάζεται για ντεμπούτο με την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:03 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 21.09.2024

Η ώρα της αναμονής φτάνει στο τέλος της και ο Χάντερ Χέιλ ετοιμάζεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Πανιώνιο.

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ Betsson πλησιάζει. Ο Χάντερ Χέιλ ετοιμάζεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της Ένωσης στην τρέχουσα προετοιμασία, στο φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε έντονα από τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ και στη διάρκεια της προετοιμασίας της Ένωσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Πανιώνιο στο «Νίκος Φάσουρας»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:26 - 21.09.2024

Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Πανιώνιο στο «Νίκος Φάσουρας»

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε Πανιώνιο (21/09) και Περιστέρι (22/09), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως όλη την τελευταία εβδομάδα ανέβασε κατά πολύ την ένταση της προετοιμασίας του. Αυτό γιατί έκανε έξτρα δουλειά όταν έλειπαν όλοι και αυτό τον βοήθησε ώστε να μην νιώθει πόνο τις τελευταίες μέρες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, κάτι που συνέβη την Παρασκευή.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα λοιπόν πήρε την απόφαση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο προτελευταίο φιλικό της ομάδας πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της. Ο ίδιος βγήκε στο παρκέ περίπου 1 ώρα πριν από το τζάμπολ και μάλιστα ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το παρκέ, δείγμα της διάθεσης και την ενέργειας που έβγαλε στο ζέσταμα.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το ζέσταμα του Χάντερ Χέιλ στο «Α.Παπανδρέου» ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.