Η... μοναξιά του Χέιλ στην Αθήνα με ορίζοντα το παιχνίδι με Φενέρμπαχτσε

Χάντερ Χέιλ

Η... μοναξιά του Χέιλ στην Αθήνα με ορίζοντα το παιχνίδι με Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 12.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ Betsson για το Βελιγράδι, μένοντας στην Αθήνα, ώστε να δουλέψει για να είναι έτοιμος ενόψει του μεγάλου φιλικού-παρουσίαση της Ένωσης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Στο Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson δεν ταξίδεψε πλήρης. Αυτό γιατί το βαρύ πυροβολικό της επιθετικά, ο Χάντερ Χέιλ, έμεινε στην Αθήνα ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα με θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στο πόδι, τον οποίο αποκόμισε στα μέσα του καλοκαιριού.

Για την Ένωση η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από κομβική και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που ουδείς θέλησε να πιέσει καταστάσεις και να τον κάνει να επιβαρύνει τον οργανισμό του. Άλλωστε ακόμα κι αν ταξίδευε στην Σερβία δεν υπήρχε στο κάδρο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τρία φιλικά αυτής της εβδομάδας.

Ο διάλογος Σάκοτα - Φλιώνη που έφερε την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ Betsson στη δράση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:36 - 11.09.2024

Ο διάλογος Σάκοτα - Φλιώνη που έφερε την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ Betsson στη δράση

Ο Δημήτρης Φλιώνης επέστρεψε έπειτα από 9 μήνες στα παρκέ, στο φιλικό της ΑΕΚ Betsson με την FMP, με μια σύντομη συνομιλία με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βάζει το... τρένο στις ράγες.

Ο Χέιλ φροντίζει να καλύπτει τον χαμένο χρόνο στην Αθήνα με ατομική δουλειά. Για την ακρίβεια ακόμα και τώρα που λείπει η αποστολή, εκείνος βρίσκεται στο Olympic Hall της Φυλής, κάνοντας θεραπείες, αλλά και ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σε σχέση με τους συμπαίκτες του είναι ακόμα πίσω, καθώς δεν έχει μπει στις προπονήσεις με πλήρη ένταση, όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο άπαντες είναι αισιόδοξοι πως θα μπορέσει να βρεθεί στο 100% την στιγμή που πρέπει. Από την πλευρά του ο στόχος του Αμερικανού γκαρντ είναι να βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε (17/09), ώστε και αυτός, με την παρουσία του, να συστηθεί στο κοινό της ΑΕΚ Betsson, καθώς θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξει μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ σταδιακά θα βάλει όλο και περισσότερη ένταση, ώστε να μπει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!