Ο Χάντερ Χέιλ περιμένει ατμόσφαιρα... Νέας Φιλαδέλφειας στη Sunel Arena!

Ο Χάντερ Χέιλ με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson

Ο Χάντερ Χέιλ περιμένει ατμόσφαιρα... Νέας Φιλαδέλφειας στη Sunel Arena!

Χρήστος Τσάλτας 16:47 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 02.10.2024

Η νίκη άνοιξε την όρεξη στην ΑΕΚ Betsson ενόψει της συνέχειας, με τον Χάντερ Χέιλ να στέλνει μήνυμα στον κόσμο!

Η νίκη απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, με τον τρόπο που ήρθε αυτή, άνοιξε την όρεξη όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson για τη συνέχεια της σεζόν. Παρά το γεγονός πως ο βαθμός ετοιμότητας δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα, η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά στην πρώτη παρουσία της στην Sunel Arena για τη φετινή σεζόν και στην πρώτη αναμέτρηση μπροστά στο κοινό της. Οι φίλοι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης την ομάδα που χτίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα, με το αίσθημα ικανοποίησης να είναι διάχυτο στο γήπεδο με το πέρας του αγώνα.

Το πλάνο που βγήκε και οι δύο άξονες που οδήγησαν την ΑΕΚ Betsson σε νίκη στην πρεμιέρα του BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

11:45 - 02.10.2024

Το πλάνο που βγήκε και οι δύο άξονες που οδήγησαν την ΑΕΚ Betsson σε νίκη στην πρεμιέρα του BCL

Απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν έπρεπε να λειτουργήσουν αρκετά πράγματα με τον σωστό τρόπο για την ΑΕΚ Betsson. Όπως και έγινε, με την Ένωση να δείχνει έτοιμη τόσο πνευματικά, όσο και τακτικά.

Οι παίκτρς έζησαν με τον δικό τους τρόπο την αναμέτρηση, στο φινάλε χειροκρότησαν τον κόσμο, ενώ χειροκροτήθηκαν και από τους περίπου 2.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η «επικοινωνία» ομάδας παικτών ήταν πολύ καλή, με τους παίκτες του Σάκοτα να περιμένουν τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το μήνυμα του Χάντερ Χέιλ, ο οποίος θέλει ακόμα περισσότερη στήριξη από τον κόσμο στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. «Χρειαζόμαστε αυτή την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια μας», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο 27χρονος γκαρντ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια.

Αυτή η κίνηση δεν ήταν μεμονωμένη, αλλά περίκλυζε πλήρως το vibe των αποδυτηρίων μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την ομάδα του Ισραήλ. Είναι χαρακτηριστικό πως και ο Σι Τζέι Μπράις, μιλώντας έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου τόνιζε πως «ελπίζουμε τα επόμενα παιχνίδια να έχουμε περισσότερο κόσμο. Μας δίνει παραπάνω ώθηση και φτιάχνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Για την ΑΕK Betsson η στήριξη του κόσμου τη φετινή σεζόν είναι μονόδρομος, προκειμένου να αποκτήσει επιπλέον δυναμική στο «σπίτι» της και να μπορεί να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, άλλωστε, είχε θέσει ως έναν βασικό στόχο της φετινής σεζόν να δει τον κόσμο και πάλι στις εξέδρες, στηρίζοντας την ομάδα. Κάτι το οποίο παραμένει μια από τις προτεραιότητες της Ένωσης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!