Ο Χέιλ «λιώνει» στο γήπεδο ακόμα και στα ρεπό της ΑΕΚ Betsson και φορτσάρει για την επιστροφή

Χάντερ Χέιλ

Ο Χέιλ «λιώνει» στο γήπεδο ακόμα και στα ρεπό της ΑΕΚ Betsson και φορτσάρει για την επιστροφή

Χρήστος Τσάλτας 23:42 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 18.09.2024

Ακόμα και όταν όλοι χαλαρώνουν στο ρεπό, ο Χάντερ Χέιλ βρίσκεται στη Sunel Arena συνεχίζοντας το εντατικό του πρόγραμμα με φόντο την επιστροφή.

Κάτι που γνωρίζουν άπαντες για τον Χάντερ Χέιλ είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που του αρέσει η προπόνηση και ουδέποτε θα... κλέψει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε μια ομάδα. Είναι λάτρης της βελτίωσης και της εξέλιξης, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται στην ΑΕΚ Betsson και λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο πόδι έχει αποφασίσει να μην αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη. Κυριολεκτικά.

Την Τετάρτη (18/09) ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε ρεπό στους παίκτες του, μετά το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όπου η Ένωση έδειξε πολύ καλό πρόσωπο για 30 αγωνιστικά λεπτά, Με την κίνησή του αυτή θέλησε να «επιβραβεύσει» τους παίκτες του για τη συνεισφορά και την παρουσία τους από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Έτσι, όλοι πήραν ανάσες και ξεκουράστηκαν ενόψει του φίνις της προετοιμασίας. Όλοι εκτός από έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Χάντερ Χέιλ, ο οποίος και το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στην Sunel Arena.

O Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε το πρόγραμμά του, όπως συνηθίζει, βάζοντας ακόμα περισσότερη ένταση στα σπριντ που έκανε στην κεντρική σάλα του παρκέ από τη μία πλευρά του παρκέ στην άλλη, καθώς και στις ασκήσεις με μπάλα που περιλάμβανε το πρόγραμμά του. Ξέρει καλά άλλωστε πως η ομάδα ποντάρει πάνω του σε πολλά επίπεδα τη νέα σεζόν και θέλει με τη στάση του να λειτουργήσει ως ηγέτης, δίνοντας το παράδειγμα.

Καθημερινά η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, έχοντας ως ορίζοντα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, την 1η Οκτωβρίου κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, εντός έδρας. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παρουσιαστούν πλήρεις και έτοιμοι για τις προκλήσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα.

Ο Χέιλ από την μεριά του ανεβάζει στροφές και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη δράση. Φρόντισε να το επιβεβαιώσει και με ένα post που έκανε στα social media, με τη φανέλα του, δείχνοντας «φτιαγμένος» ώστε να μπει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και να ηγηθεί επιθετικά, με την παρουσία του -δεδομένα- να ανεβάζει επίπεδο το γκρουπ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!