Το Olympic Hall της Φυλής αλλάζει: Μπήκαν τα πρώτα μαύρα καθίσματα

Το Olympic Hall της Φυλής αλλάζει: Μπήκαν τα πρώτα μαύρα καθίσματα

Χρήστος Τσάλτας 13:54 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 03.09.2024

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Olympic Hall της Φυλής με την ΑΕK Betsson να φέρνει το γήπεδο στα μέτρα της.

Η νέα σεζόν περιλαμβάνει και νέα δεδομένα στο γήπεδο που έχει ως σπίτι της η ΑΕΚ Betsson. Αυτό γιατί το κλειστό θα γίνει ακόμα πιο... κιτρινόμαυρα και πιο όμορφο αισθητικά για τους φίλους της ομάδας.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού άλλωστε ο Μάκης Αγγελόπουλος προανήγγειλε αλλαγές που θα αρέσουν στον κόσμο και θα κάνουν τι γήπεδο έναν όμορφο και άκρως ΑΕΚτζηδικο προορισμό για την οικογένεια και τους φίλους της ομάδας.

Σε πρώτη φάση η αλλαγή που έγινε σχετίζεται με τα καθίσματα στο γήπεδο. Αυτό γιατί τα κόκκινα καθίσματα στο πάνω διάζωμα έγιναν μαύρα, με τις αλλαγές να συνεχίζονται και στα κάτω διαζώματα, προκειμένου όλο το γήπεδο να έχει την ίδια διαρρύθμιση.

Οι αλλαγές αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της σεζόν ώστε η Ένωση να έχει ένα γήπεδο στολίδι και με ΑΕΚτζηδικο φόντο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!