Οι αριθμοί της νέας ΑΕΚ Betsson: Ποιος παίκτης άλλαξε νούμερο, ποια επέλεξαν οι μεταγραφές

Όμηρος Νετζήπογλου

Οι αριθμοί της νέας ΑΕΚ Betsson: Ποιος παίκτης άλλαξε νούμερο, ποια επέλεξαν οι μεταγραφές

Χρήστος Τσάλτας 17:16 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 08.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες της για τη νέα αγωνιστική σεζόν (2024/25). Ποιος διάλεξε το «21»;

Η σεζόν που έρχεται αναμένεται απαιτητική και δύσκολη για την ΑΕΚ Betsson σε όλα τα επίπεδα. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, να αφήσουν τα λάθη του παρελθόντος πίσω και να επιστρέψουν στα υψηλά πατώματα σταδιακά.

Κι όσο οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, η Ένωση αποκάλυψε τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες της στις φανέλες τους με μόνο έναν παίκτη να αλλάζει αριθμό.  Ο λόγος για τον Όμηρο Νετζήπογλου που άφησε πίσω του το «16», το οποίο φορούσε όλες τις προηγούμενες σεζόν για να πάρει το «21», που είναι και ο αριθμός της θύρας των φανατικών φιλάθλων της ομάδας.

Στη λίστα υπάρχει και ο Τζέιντιν Πάρκερ με το νούμερο «17» αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα μείνει έως το τέλος της σεζόν η θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι στην ΑΕΚ μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 08.09.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι στην ΑΕΚ μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό»

Ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ Betsson ρίχνει ατάκες με το τσουβάλι. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μιλάει στο Sportal για την απόφαση να συνεχίσει στην Ένωση, τη σχέση του με τους φιλάθλους, την παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα και όχι μόνο.

Η Ένωση τώρα αφήνει τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας στην άκρη, διότι στον ορίζοντα υπάρχει μια πολύ γεμάτη και απαιτητική εβδομάδα. Αυτό γιατί οι κιτρινόμαυροι θα βρεθούν στο Βελιγράδι, 9 με 15 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 δυνατά φιλικά με FMP (10/09), Παρτίζαν (13/09) και Παρί (14/09), στα οποία ο Σάκοτα θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε συνθήκες αγώνα με ομάδες υψηλού επιπέδου.

Στο Βελιγράδι ο «Σάλε» θα έχει όλους τους παίκτες του. Θα ταξιδέψει τόσο ο Φλιώνης, όσο και ο Χέιλ, αλλά και ο Μπράις, όπως και ο Τζέιντιν Πάρκερ. Ο πρώτος αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα φιλικά, ώστε να είναι 100% έτοιμος για τα παιχνίδια στο Περιστέρι (21-22/09), ενώ οι άλλοι τρεις αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!