Σάκοτα: «Αν κάπου πρέπει να κλείσει η καριέρα μου θεωρώ ότι είναι καλύτερα στην ΑΕΚ»

Ντράγκαν Σάκοτα

i

© Intime

Σάκοτα: «Αν κάπου πρέπει να κλείσει η καριέρα μου θεωρώ ότι είναι καλύτερα στην ΑΕΚ»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:24 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 17.09.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ Betsson και για το ρόστερ της ομάδας μετά την ήττα στο φιλικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η ΑΕΚ Betsson μπορεί να φάνηκε ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φιλικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στα Άνω Λιόσια, όπιου η τουρκική ομάδα επικράτησε με 85-75.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης για τη δική του απόφαση να επιστρέψει στην ΑΕΚ Betsson και για το ρόστερ που έχει φτιάξει ενόψει της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσαμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου EuroLeague (σ.σ. με Παρτιζάν, Παρί, Φενέρμπαχτσε) δεν αποτελούν κριτήριο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε ομάδες με περισσότερο ταλέντο, ύψος... Είναι κάτι που αν προσαρμόζεσαι και μαθαίνεις, βελτιώνεσαι. Έτσι πιστεύω. Ήταν καλό τεστ για εμάς. Δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, περιμένουμε τον Χέιλ και έναν ψηλό. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι προς το παρόν».

Και πρόσθεσε: «Κατ' αρχήν, αυτή η μέρα είναι για εμάς γιορτή. Και ένας από τους λόγους που γύρισα, όταν μίλησα με τον πρόεδρο, ήταν ακριβώς τα 100 χρόνια. Και κάπως πρέπει να κλείσει η καριέρα. Αν κάπου πρέπει να γίνει, θεωρούσα ότι είναι καλύτερα εδώ! Ξέρουμε τι γίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εμείς πρέπει να βάλουμε τις βάσεις, να φτιάξουμε μία σταθερή ομάδα που δεν θα αλλάζει κάθε χρόνο. Να έχουμε λιγότερες αλλαγές τα επόμενα χρόνια».