«Φορτσάρει» για γκαρντ και σέντερ η ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

«Φορτσάρει» για γκαρντ και σέντερ η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 22:45 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 29.07.2024

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson σταδιακά γεμίζει και παίρνει την τελική μορφή του, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους συνεργάτες του να έχουν θέσει ξεκάθαρες προτεραιότητες για τις επόμενες κινήσεις.

Οι μέρες περνούν, η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson πλησιάζει και σταδιακά οι θέσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν συμπληρώνονται. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει κάνει σημαντική προεργασία όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Ένωση είχε την ευχέρεια να διαθέτει τέσσερις παίκτες με ενεργό συμβόλαιο (Φλιώνης, Κουζέλογλου, Καράμπελας, Νετζήπογλου), καθώς και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Betsson για τα επόμενα δύο χρόνια. Επιπλέον, από την περσινή ομάδα θα παραμείνει στο ρόστερ και ο Άλφης Πιλάβιος, κάνοντας έξι τους παίκτες του περσινού ρόστερ στην ομάδα της σεζόν 2024-25.

Την ίδια ώρα τα μεταγραφικά παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας, με το ρόστερ να παίρνει σταδιακά την τελική μορφή του. Ο Πρέντις Χαμπ ήταν το πρώτο «χτύπημα» της νέας σεζόν, με τον 25χρονο γκαρντ να προορίζεται για τη θέση του κόμπο γκαρντ της νέας σεζόν, παίρνοντας και στη θέση του πλέι μέικερ σε διαφορετικά σχήματα.

Την ίδια ώρα ο Ναχίμ Αλέιν έχει «δώσει τα χέρια» με την Ένωση για τη νέα σεζόν, αποτελώντας τον έβδομο ξένο της ερχόμενης αγωνιστική περιόδου, ενώ οριστική συμφωνία υπάρχει και με τον Γκραντ Γκόλντεν, που έρχεται για να αποτελέσει τον βασικό σέντερ της νέας σεζόν.

Με τις μέρες να περνούν η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει να χτενίζει την αγορά. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση πλέι μέικερ και σέντερ rim protector που θα μπορεί να κατεβαίνει και στο 4 υπό προϋποθέσεις.

Για τη θέση του πλέι μέικερ ο Σάκοτα θέλει την καλύτερη δυνατή λύση. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι το όνομα του Κέβιν Πάνγκος. Η Ένωση έχει κάνει διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη για να δει το κασέ και τις απαιτήσεις του. Το ιστορικό τραυματισμών αποτελεί ερωτηματικό γύρω από την περίπτωσή του, με τους κιτρινόμαυρους να εντείνουν τις προσπάθειες για να συμπληρωθεί το ρόστερ την κατάλληλη στιγμή.