Μετά τον Χαμπ ακολουθεί σέντερ για την ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

Μετά τον Χαμπ ακολουθεί σέντερ για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:07 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 27.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson έκανε δικό της τον Πρέντις Χαμπ για την ερχόμενη σεζόν, γεμίζοντας τις θέσεις των γκαρντ, με την Ένωση να στρέφει το βλέμμα της στην απόκτηση σέντερ.

Η πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για την ΑΕΚ Betsson είναι γεγονός. Η Ένωση έκανε δικό της τον Πρέντις Χαμπ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της, με έναν παίκτη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Τρέντο.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν σταματούν εδώ, αλλά μόλις... άρχισαν για την Ένωση, η οποία πλέον πατάει γκάζι, ώστε το ρόστερ να είναι έτοιμο για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του έχουν ξεσκαρτάρει για τα καλά τις λίστες τους, με παίκτες που αποτελούν βασικές προτεραιότητες.

Ο προπονητής της Τρέντο αναλύει τον Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Εξαιρετικός πασέρ, θα ταιριάξει στην ΑΕΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:56 - 27.07.2024

Ο προπονητής της Τρέντο αναλύει τον Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Εξαιρετικός πασέρ, θα ταιριάξει στην ΑΕΚ»

Ο Πρέντις Χαμπ θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το Sportal έδωσε τον λόγο στον μέχρι πρότινος προπονητή του, Πάολο Γκαλμπιάτι, ο οποίος ανέλυσε την αγωνιστική -αλλά και εξωαγωνιστική- εικόνα του.

Με την απόκτηση πλέι μέικερ να έχει ολοκληρωθεί, το βάρος πλέον πέφτει στη δεύτερη πιο βασική θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, αυτή του σέντερ. Σε πρώτη φάση και με δεδομένο πως αποκτήθηκε ένας γκαρντ με έφεση στη δημιουργία, στην Ένωση «τρέχουν» για να κλείσουν σέντερ που θα παίζει πάνω από τη στεφάνη, θα είναι rim protector και θα διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση και αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στο μέτωπο αυτό. Σκοπός άλλωστε ήταν από την πρώτη στιγμή να μπορέσει ο Σάκοτα να «ταιριάξει» τον γκαρντ με τον σέντερ που θα αποκτηθούν, ώστε να φανερωθεί η κατεύθυνση που θα έχει η ομάδα, αγωνιστικά.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Ναχίμ Αλέιν, που είναι rookie από το St. John's στο οποίο προπονητής είναι ο Ρικ Πιτίνο, είναι στο χέρι της Ένωσης. Ο παίκτης αναμένεται να αποκτηθεί ως κίνηση-επένδυση και μάλιστα ως έβδομος ξένος, γεγονός που σημαίνει πως η συμφωνία μπορεί να ενεργοποιηθεί όποτε αποφασίσει η ομάδα.