Η ιταλική φινέτσα συνάντησε την ιστορία της AEK Betsson στις εμφανίσεις της σεζόν 2024-25

Η ιταλική φινέτσα συνάντησε την ιστορία της AEK Betsson στις εμφανίσεις της σεζόν 2024-25

Χρήστος Τσάλτας 18:26 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 28.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της, για τη σεζόν 2024-25 και πέρα από τις επιτυχίες με τις οποίες θέλει να τις συνδυάσει, έφερε μια νέα πρόταση αισθητικά.

Για την ΑΕΚ Betsson ήταν πολύ σημαντικό να παρουσιάσει τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Η Ένωση ηθελε το αποτέλεσμα να είναι στα καλύτερα δυνατά επίπεδα και για το λόγο αυτό, πέραν των κατ' ιδίαν συζητήσεων με τους ανθρώπους της Macron, στην Ιταλία, το αποτέλεσμα κράτησε λίγο παραπάνω.

Οι νέες εμφανίσεις παρουσιάστηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη, με το αποτέλεσμα να δείχνει του λόγου το αληθές. Η μεγάλη προσπάθεια που έγινε άλλωστε ήταν για να συνδυαστούν η ιστορία της ομάδας, με το στυλ και τη φινέτσα της ιταλικής εταιρείας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις εμφανίσεις για το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL αποτυπώνονται τόσο ο δικέφαλος αετός, όσο και η Αγιά Σοφιά, κάτι που δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας.

Όπως αναφέρει και η ΑΕΚ Betsson: Στις 26 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΚ Betsson BC παρουσίασε τις νέες εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της Macron, που θα φορέσουν οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια της περιόδου 2024-2025, τόσο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας (GBL) όσο και στο Basketball Champions League (ΒCL).

H έναρξη της σεζόν για την Ομάδα μας, θα γίνει με την κίτρινη εμφάνιση της Ευρώπης, κάνοντας ντεμπούτο εντός έδρας απέναντι στη Maccabi Ramat Gan, την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στη SUNEL Arena.

Όλα τα σετ φέρουν το επετειακό λογότυπο του Συλλόγου μας, για τα 100 χρόνια Ιστορίας της Ομάδας, και όπως όλα τα αγωνιστικά σετ, που παράγει η Macron για τους συλλόγους της, είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από Eco Fabric, ένα ύφασμα 100% πολυεστέρα, που παράγεται από ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση.

Όσον αφορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα, η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Ομάδας έχει V-λαιμό και μαύρες ζώνες στους ώμους. Η φανέλα είναι κατά κύριο λόγο κίτρινη και χαρακτηρίζεται από γραφικά, που ξεθωριάζουν από το μαύρο χρώμα στο πάνω μέρος, μέσα στο οποίο ξεχωρίζει επίσης η σιλουέτα του δικεφάλου αετού, σε κίτρινο χρώμα με λεπτό μαύρο περίγραμμα. Το ίδιο γραφικό υπάρχει και στο πίσω μέρος, ενώ στο μπροστινό κάτω μέρος, μία μαύρη γραμμή διαγράφει την Αγιά Σοφιά. Εσωτερικά ο λαιμός είναι προσαρμοσμένος με μία κίτρινη-μαύρη ετικέτα, το λογότυπο των 100 χρόνων του Συλλόγου, το λογότυπο Macron και τις λέξεις «Designed in Bologna» για να πιστοποιηθεί και να τονιστεί πως κάθε ρούχο σχεδιάζεται και αναπτύσσεται στο Macron Campus. Δεξιά στο στήθος, βρίσκεται το επετειακό λογότυπο του Συλλόγου και λίγο πιο κάτω ο Ήρωας Macron. Το σορτς επαναλαμβάνει τα γραφικά της εμφάνισης, αυτή τη φορά με κίτρινο χρώμα στο πάνω μέρος, που σβήνει στο μαύρο στο κάτω μέρος.

Η έκδοση εκτός έδρας αντιστρέφει τη χρωματική επιλογή: Στο πάνω μέρος, μία υποψία κίτρινου σβήνει στο μαύρο, που κυριαρχεί στη φανέλα. Μία λεπτή κίτρινη γραμμή αποκαλύπτει τη σιλουέτα του αετού, ο οποίος, σε αυτή την περίπτωση, είναι χρωματισμένος σε μαύρο χρώμα. Στο κάτω μέρος μία κίτρινη γραμμή διαγράφει την Αγιά Σοφιά. Το πίσω μέρος του λαιμού είναι προσαρμοσμένο όπως και στην εντός έδρας έκδοση, ενώ τα λογότυπα είναι κίτρινα, το εκατονταετές πάνω από τον Ήρωα Macron. Το σορτσάκι είναι εξ ολοκλήρου μαύρο, με τις πλαϊνές ζώνες και τον Ήρωα Macron στα δεξιά σε κίτρινο χρώμα.

Όσο αφορά στις εμφανίσεις του BCL, η νέα φανέλα με V-λαιμό εντός έδρας διατηρεί το χρώμα του κίτρινου και του μαύρου. Το κίτρινο είναι το κυρίαρχο χρώμα, ενώ το μαύρο υπάρχει στα γεωμετρικά γραφικά με ξεθωριασμένο εφέ στους ώμους και στο κάτω μέρος της φανέλας. Το λογότυπο των 100 χρόνων βρίσκεται στα δεξιά πάνω από τον Ήρωα Macron, και τα δύο σε μαύρο χρώμα. Το σορτσάκι έχει το ίδιο γραφικό με τη φανέλα στον αριστερό μηρό, ενώ ο Ήρωας Macron είναι σε κίτρινο χρώμα στα δεξιά.

Η εμφάνιση εκτός έδρας για την Ευρώπη αντιστρέφει επίσης την επιλογή του χρώματος. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, με τα γεωμετρικά γραφικά σε κίτρινο χρώμα και τόνο στους ώμους και στο πίσω μέρος της φανέλας. Σε κίτρινο χρώμα είναι επίσης το επετειακό λογότυπο της Ομάδας μας και ο Ήρωας Macron. Η εκτός έδρας φόρμα ολοκληρώνεται με μαύρο σορτς με κίτρινες ζώνες στους γοφούς και στο περίγραμμα των μηρών και γεωμετρικά στοιχεία σε κίτρινο χρώμα στην αριστερή πλευρά. Το εσωτερικό μέρος του λαιμού των σετ είναι προσαρμοσμένο τόσο για την εκτός έδρας όσο και για την εντός έδρας έκδοση.

Τα νέα σετ έχουν κανονική εφαρμογή (Regular fit) με κύριο ύφασμα από Eco Baimi και ένθετα Eco Mesh, τα οποία εξασφαλίζουν ελαφρότητα και τέλεια διαπνοή. Η νέα σειρά ρούχων για της ΑΕΚ Betsson BC είναι διαθέσιμη στο τμήμα που είναι αφιερωμένο στην Ομάδα μας, στην ιστοσελίδα macron.com και σύντομα στο eshop της Ομάδας μας, καθώς και στην επίγεια μπουτίκ στη Sunel Arena.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!