Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ Betsson: Οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις

ΑΕΚ

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ Betsson: Οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις

Χρήστος Τσάλτας 12:34 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Betsson είναι πολλά και σε όλους τους τομείς, με τους παίκτες του Ηλία Ζούρου να απέχουν από τις προπονήσεις.

Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την φετινή AEK Betsson. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μια αύρα πως η ομάδα θα καταφέρει να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές, όμως το δεύτερο μισό είναι καταστροφικό, με την ομάδα να έχει μείνει εκτός στόχων από τα μέσα Μαρτίου. Πράγμα πρωτοφανές για τα χρονικά της Ένωσης.

Παρά τις υψηλές βλέψεις και τους στόχους που τέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκαν στις αρχικές φιλοδοξίες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να σκεφτούν και έναν ακόμα παράγοντα, τις οφειλές προς τους παίκτες.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΑΕΚ Betsson με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για ένα μπουκάλι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:09 - 09.04.2024

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΑΕΚ Betsson με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για ένα μπουκάλι

Ένα μπουκάλι που έπεσε προς τις αστυνομικές δυνάμεις στο παιχνίδι της AEK Betsson με τον Απόλλωνα Πάτρας ήταν αρκετό για να φέρει νέα τιμωρία, με την Ένωση να παίζει ως το τέλος του τρίτου γύρου χωρίς κόσμο, καθώς τα παιχνίδια με Λαύριο και ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ Betsson δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι. Μάλιστα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα οι παίκτες ενημέρωσαν τους ανθρώπους της Ένωσης πως θα απέχουν από τις προπονήσεις. Επιπλέον, ενημέρωσαν πως εάν γίνει μία ομαδική προπόνηση, τότε αυτή θα είναι παραμονές του αγώνα κόντρα στο Λαύριο, την ερχόμενη Κυριακή (14/04).

Την ίδια ώρα στο κλειστό των Λιοσίων γίνονται ατομικές προπονήσεις με παίκτες που θέλουν να μείνουν σε αγωνιστική κατάσταση. Δεν υπάρχει ένταση στο πρόγραμμα αυτό, γιατί... δεν υπάρχει πρόγραμμα.

Το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο παιχνίδι με το Λαύριο, την ερχόμενη Κυριακή είναι κάτι άγνωστο, ωστόσο τα σημάδια όλης της εβδομάδας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς δεν γίνονται προπονήσεις. Συν τοις άλλοις, πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, υπήρχαν σκέψεις στις τάξεις των παικτών να μην πάει η ομάδα παραμονή του αγώνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά να μεταβούν οι παίκτες με τα αυτοκίνητά τους ανήμερα της αναμέτρησης και να γυρίσουν, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.