H AEK Betsson «θωρακίζει» το δυναμικό της με κινήσεις ουσίας

Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκης Αγγελόπουλος

H AEK Betsson «θωρακίζει» το δυναμικό της με κινήσεις ουσίας

Χρήστος Τσάλτας 09:15 - 02.08.2024

Το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει πολλές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, για την ΑΕΚ Betsson, η οποία εκτός από το ρόστερ φροντίζει να κινείται αποφασιστικά και όσον αφορά το σταφ.

Από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ Betsson πήρε την απόφαση να κάνει πολλές και σημαντικές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι. Όχι μόνο όσον αφορά το ρόστερ, αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις εντός του οργανισμού. Από τα μέλη της ΚΑΕ, έως το σταφ που θα πλαισιώνει τον Ντράγκαν Σάκοτα, οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται, με τα μεταγραφικά να μπαίνουν στην τελική ευθεία, την ίδια ώρα που ο Ντράγκαν Σάκοτα δείχνει την κατεύθυνση και όσον αφορά τους συνεργάτες του στο προπονητικό σταφ της ομάδας.

Ο προπονητής της Κρεμόνα αναλύει τον Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Δεν υπάρχουν πολλοί με τη δική του αντίληψη στο παιχνίδι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:38 - 01.08.2024

Ο προπονητής της Κρεμόνα αναλύει τον Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Δεν υπάρχουν πολλοί με τη δική του αντίληψη στο παιχνίδι»

Η ΑΕΚ Betsson έκανε δικό της τον Γκραντ Γκόλντεν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο προπονητής της Κρεμόνα, Ντένις Καβίνα, μίλησε στο Sportal και πέρασε από... κόσκινο τον 26χρονο σέντερ. Η επιρροή στο παιχνίδι, η παρουσία στα αποδυτήρια, το fit με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε με τον Αντρέα Βιτσεντζούτο, ο οποίος έπειτα από την παρουσία του στην Μπρίντιζι ακολούθησε τον «Σάλε» και θα είναι το δεξί του χέρι στην άκρη του πάγκου. Στο σταφ θα βρίσκεται και ο Μίλος Σάκοτα, την ώρα που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα -ακόμα- για το αν θα βρίσκεται και τρίτος ασίσταντ κόουτς στην ομάδα.

Η σημαντική κίνηση όμως ήρθε με την πρόσληψη ενός γυμναστή υψηλού επιπέδου. Ο Μίλιαν Νίκολιτς θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σέρβος γυμναστής έπειτα από ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα στο Περιστέρι, ως συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, πλέον μετακομίζει στα Λιόσια. Η περίπτωση Νίκολιτς μάλιστα δεν είναι καινούργια για την Ένωση, καθώς ο Σέρβος βρισκόταν σε συζητήσεις και προ τριετίας με την ομάδα.

Μάλιστα Νίκολιτς και Σάκοτα είχαν απευθείας επαφές τις τελευταίες μέρες, με τον προπονητή της Ένωσης να τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον έμπειρο γυμναστή. Ήδη μάλιστα εκείνος έχει σηκώσει μανίκια, καταρτίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας για την ομάδα ενόψει της σεζόν 2024-25 που θα ξεκινήσει τις 19 Αυγούστου.

Είναι προφανές πως η ΑΕΚ Betsson κινείται με πλάνο σε όλα τα επίπεδα, «θωρακίζοντας» το αγωνιστικό τμήμα σε θέσεις κομβικές για την ανάπτυξη της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!