Οι πρώτες μέρες του Χόλινς στην Ελλάδα και πώς αντιμετωπίζει την προοπτική της ΑΕΚ

Όστιν Χόλινς

Οι πρώτες μέρες του Χόλινς στην Ελλάδα και πώς αντιμετωπίζει την προοπτική της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 14:16 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ έχει υποδεχτεί στις τάξεις της τον Όστιν Χόλινς, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, για το BCL, με τον ίδιο να έχει κατανοήσει πλήρως τα «θέλω» της ομάδας.

Στα μέσα της εβδομάδας η ΑΕΚ έκανε την κίνηση-ματ με την απόκτηση του Όστιν Χόλινς, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, που μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του Ζοάν Πλάθα, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξη στην Ζενίτ.

Ο Αμερικανός άσος στα 32 του χρόνια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά κομμάτια στο ροτέισιον της Ένωσης. Άλλωστε έρχεται σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπεν ΜάκΛεμορ, παίρνοντας παράλληλα αρκετή από την πίεση των συμπαικτών του.

Από τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα άλλωστε ο Χόλινς έδειχνε συνειδητοποιημένος για το πού βρίσκεται και τι απαιτήσεις υπάρχουν. Η ΑΕΚ άλλωστε έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν και η προσθήκη του Αμερικανού άσου τη βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει, οπότε κι εγώ θέλω να παλέψω για να κερδίσω κάτι. Στο BCL η ομάδα πρωταγωνιστεί, οπότε για μένα είναι ευκαιρία», έλεγε ο Χόλινς σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ενόψει της παρουσίας του στην ΑΕΚ. Άλλωστε το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει άμεσα, κόντρα στον Προμηθέα, με τον ίδιο να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι αυτό.

Ήδη άλλωστε έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων, καθώς το Σάββατο προπονήθηκε ατομικά στο κλειστό των Λιοσίων, δείχνοντας έτοιμος να μπει στη δράση το συντομότερο δυνατό.

Tags: