Η πρώτη... συνεργασία Χαμπ και Αλίν με το βλέμμα στην ΑΕΚ Betsson

Η πρώτη... συνεργασία Χαμπ και Αλίν με το βλέμμα στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 00:10 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 19.08.2024

Πρέντις Χαμπ και Ναχίμ Αλίν έφτασαν στην Ελλάδα, έστω και με καθυστέρηση, μπαίνοντας με το... καλημέρα στο κλίμα της νέας τους ομάδας.

Βράδυ... αφίξεων για την ΑΕΚ Betsson ήταν η Κυριακή (18/08). Η Ένωση υποδέχτηκε τους Πρέντις Χαμπ και Ναχίμ Αλίν, οι οποίοι τη νέα σεζόν θα φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Οι δύο παίκτες έφτασαν στην Ελλάδα, έστω και με μικρή καθυστέρηση στην πτήση από Κωνσταντινούπολη. Παρά την καθυστέρηση όμως αμφότεροι είχαν πολύ καλή διάθεση και το έδειξαν από την πρώτη στιγμή στις συνομιλίες με τους ανθρώπους της ομάδας.

Χαμπ και Αλίν μάλιστα είχαν την πρώτη επαφή κατά την άφιξή τους στην Αθήνα. Οι δύο παίκτες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο, όπου την Δευτέρα (19/08) θα μπουν οι βάσεις για την ΑΕΚ Betsson της νέας σεζόν. Το πρόγραμμά τους αναμένεται γεμάτο τις επόμενες μέρες, καθώς από το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως αμφότεροι ήρθαν με πολλές αποσκευές μαζί τους. Ο Αλίν έφερε πέντε βαλίτσες, ενώ ο Χαμπ συνοδευόμενος από την σύζυγό του, αλλά και το νεογέννητο παιδί τους είχαν πάνω από 10 αποσκευές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο σοβαρά έχουν πάρει την προοπτική της Ένωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!