Θεματικά πάρκα, μαύρα καθίσματα, cube, σουίτες: Η ΑΕΚ Betsson δίνει άλλη μορφή στο κλειστό των Λιοσίων

Κλειστό Άνω Λιοσίων

i

©Intime

Θεματικά πάρκα, μαύρα καθίσματα, cube, σουίτες: Η ΑΕΚ Betsson δίνει άλλη μορφή στο κλειστό των Λιοσίων

Χρήστος Τσάλτας 14:50 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 01.06.2024

Το κλειστό των Λιοσίων αλλάζει εκ βάθρων, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές εντός και εκτός γηπέδου.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ Betsson βρήκε το δικό της «σπίτι» στα Λιόσια, οι εργασίες ήταν πολλές. Διότι το γήπεδο ήταν ένα ολυμπιακό ακίνητο και όχι ένα γήπεδο μπάσκετ. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως εντός του κλειστού δεν υπάρχει ούτε ένα βοηθητικό γήπεδο για να μπορέσει η Ένωση να προπονηθεί όταν η κεντρική σάλα είναι κατειλημμένη.

Την ίδια ώρα ένας βασικός άξονας ανάπτυξης της ομάδας είναι η πλήρης αξιοποίηση των χώρων εντός και εκτός του κλειστού. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έβλεπαν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και δημιουργίας χώρων που θα έφερναν σημαντικά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Ο Αγγελόπουλος για την φετινή σεζόν: «Ο Πλάθα ήθελε να διώξει τον Καμπενγκέλε επί τέσσερις μήνες - Μας πρότειναν τον Μόουζες Ράιτ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:14 - 01.06.2024

Ο Αγγελόπουλος για την φετινή σεζόν: «Ο Πλάθα ήθελε να διώξει τον Καμπενγκέλε επί τέσσερις μήνες - Μας πρότειναν τον Μόουζες Ράιτ»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την αποχώρηση των Ζοάν Πλάθα και Μφιόντου Καμπενγκέλε, αναφέρθηκε στο διαρκές πρέσινγκ του Ισπανού για την αποχώρηση του Καναδού σέντερ και αποκάλυψε πως ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν ήταν ο Μόουζες Ράιτ.

Η ερχόμενη σεζόν αναμένεται να μην έχει πολλές ομοιότητες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό γιατί οι εργασίες πέριξ αλλά και εντός του κλειστού, ώστε αυτό να αλλάξει μορφή θα ξεκινήσουν άμεσα.

Τι θα γίνει τους επόμενους μήνες; Το κλειστό των Λιοσίων θα πάρει νέα μορφή, σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από τους εξωτερικούς χώρους, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προανήγγειλε την δημιουργία θεματικών πάρκων, αλλά και χώρων εστίασης, που οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και φίλαθλοι που θα βρεθούν στον χώρο να περάσουν άνετα και ευχάριστα τον χρόνο τους.

Ο κολοσσός D'Agostini θα αποτελέσει συμπαίκτη της ομάδας, με την εξέλιξη αυτή να είναι κάτι το οποίο συζητούσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ με τους Ιταλούς τα τελευταία δύο χρόνια. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους τους τελευταίους μήνες και πλέον θα ξεκινήσουν οι εργασίες εντός του καλοκαιριού. Αυτό γιατί η Ένωση έχει πάρει τις σχετικές άδειες για την εκκίνηση εργασιών πέριξ του γηπέδου.

Νέα μορφή όμως θα έχει και το γήπεδο στους εσωτερικούς χώρους. Αυτό γιατί εντός του κλειστού θα αλλάξουν τα καθίσματα και αντί για τα μπλε και κόκκινα που βρίσκονται τώρα, θα υπάρχουν μαύρα καθίσματα με κίτρινο φωτισμό στους διαδρόμους, για να υπάρχει έντονο το... κιτρινόμαυρο στοιχείο στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα στο κέντρο του γηπέδου θα υπάρχει cube, το οποίο θα είναι υπερσύγχρονο, ενώ ήδη οι σουίτες στις κολώνες του γηπέδου είναι έτοιμες και από τη νέα σεζόν θα λειτουργούν κανονικά. Πρόκειται για δύο σουίτες ανά κολώνα, που σημαίνει πως στο κλειστό των Λιοσίων θα υπάρχουν οκτώ σουίτες για τους φίλους της ΑΕΚ Betsson που θα θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική game-day experience στα παιχνίδια της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σημαντικό της υπόθεσης όμως έρχεται με την μεταφορά των φίλων της ομάδας από τον σταθμό Αχαρναί στο γήπεδο, όπου θα λειτουργούν shuttle bus, τα οποία εντός 5 λεπτών θα μεταφέρουν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. Μια κίνηση που βρισκόταν υπό επεξεργασία από τις πρώτες μέρες της εισόδου της ομάδας στο γήπεδο, όμως τώρα αναμένεται να γίνει πράξη, βοηθώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τους φίλους της ομάδας.

Γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό πως από τη νέα σεζόν η ΑΕΚ Betsson μπαίνει σε μια νέα εποχή, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στον τομέα της οργάνωσης, αλλά και στο γήπεδό της, το οποίο την άνοιξη του 2025 και πιο συγκκριμένα τον Μάρτιο, θα έχει πάρει την πλήρη μορφή του.