Το μυαλό στη Βόννη για την ΑΕΚ Betsson με στόχο το 2Χ2 στο BCL

Το μυαλό στη Βόννη για την ΑΕΚ Betsson με στόχο το 2Χ2 στο BCL

Χρήστος Τσάλτας 19:50 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 13.10.2024

Η άνετη νίκη επί της Καρδίτσας ανήκει στο παρελθόν με την ΑΕΚ Betsson να έχει στρέψει το βλέμμα της ήδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βόννη γοα την δεύτερη αγωνιστική του BCL.

Η νίκη και η εμφάνιση του Σαββάτου απέναντι στην Καρδίτσα έφεραν πολλά χαμόγελα στην ΑΕΚ Betsson, με την ικανοποίηση για την εμφάνιση να είναι διάχυτη. Οι κιτρινόμαυροι ήταν σοβαροί σε όλο το 40λεπτο και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με εμφατικά τρόπο.

Το τελικό 96-65 ήταν ενδεικτικό της κυριαρχίας της Ένωσης, όμως τώρα ανήκει στο παρελθόν. Διότι οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές και οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους ένα πολύ απαιτητικό ταξίδι, αυτό στη Γερμανία απέναντι στη Βόννη.

Ο στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο που μπορεί να θέσει τους κανόνες στην έδρα του και να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως θεωρείται πλέον παραδοσιακή δύναμη στο γερμανικό μπασκετ έχοντας χαράξει τη δική της πορεία.

Για το λόγο αυτό ο Ντράγκαν Σακοτα και πι παίκτες του βρέθηκαν στη Sunel Arena το απόγευμα της Κυριακής για προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, ως recovery από το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά και βίντεο με όσα έκαναν στην αναμέτρηση, αλλά και όσα θα αντιμετωπίσουν στη Γερμανία.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΚ Betsson ήταν πως δεν είχε προβλήματα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του, με το ηθικό να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε Ελλάδα καο Ευρώπη.