«Ξεχνάει» Ραμάτ Γκαν και κάνει... στροφή στον Άρη η ΑΕΚ Betsson

AEK Betsson

«Ξεχνάει» Ραμάτ Γκαν και κάνει... στροφή στον Άρη η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:47 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 02.10.2024

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (05/10, 17:00) κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Η πρεμιέρα της σεζόν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ Betsson. Κάτι που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή τον στόχο του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του. Κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν η Ένωση έπιασε πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη με 80-71 βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, όμως στην παρούσα φάση ανήκει στο παρελθόν. Αυτό γιατί στον ορίζοντα υπάρχει η πρεμιέρα της Stoiximan Basket League, το ερχόμενο Σάββατο. Εκεί η Ένωση θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο.

Οι κιτρινόμαυροι θα βρεθούν σε μια από τις πιο... αφιλόεξενες έδρες του πρωταθλήματος, όπου μετρούν 3 ήττες τα τελευταία 3 χρόνια. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να ανταποκριθούν και στο διαφορετικό επίπεδο αθλητικότητας και physicality που θα προτάξει στο παρκέ η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Κάτι στο οποίο αναμένεται να προετοιμαστούν οι παίκτες του Σάκοτα.

Για το λόγο αυτό, για να μην χαθεί χρόνος, η Ένωση ξεκίνησε αμέσως την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Οι παίκτες του Σάκοτα είδαν βίντεο τόσο από το παιχνίδι με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, όσο και από τον τρόπο που αγωνίζονται οι Θεσσαλονικείς, με σκοπό να μπουν στο κλίμα όλο και πιο πολύ.

Το ευχάριστο εντός των τειχών είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, καθώς άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Σάκοτα και η Ένωση προετοιμάζεται με λευκό απουσιολόγιο για την μεγάλη «μάχη» του Σαββάτου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!