Πανέτοιμη η ΑΕΚ Betsson με στόχο το 2Χ2 στην Stoiximan GBL

Πανέτοιμη η ΑΕΚ Betsson με στόχο το 2Χ2 στην Stoiximan GBL

Χρήστος Τσάλτας 21:48 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 11.10.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson για το παιχνίδι με την Καρδίτσα (12/10, 20:15) ολοκληρώθηκε, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους στο 2Χ2.

Η προσοχή της ΑΕΚ Betsson είναι στο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα στη Sunel Arena. Ένα παιχνίδι που μοιάζει, εκ πρώτης, στα μέτρα της Ένωσης, ωστόσο κρύβει πολλές παγίδες για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα, οι οποίοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Την τελευταία εβδομάδα οι προπονήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στο κλειστό της Φυλής, με τους συνεργάτες του Σάλε να χρησιμοποιούν πολλά βίντεο, ώστε να εμφυσήσουν την προσοχή στους παίκτες τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, το 2Χ2 που θα φτιάξει ακόμα την ψυχολογία πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι για την Γερμανία, όπου η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Βόννη για τη 2η αγωνιστική του BCL. Το κλίμα είναι καλό εντός των τειχών και άπαντες θέλουν να διατηρήσουν το πολύ θετικό vibe που υπάρχουν μετά τις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Καρδίτσα με συνταγή... Άρη, ώστε να κρατήσουν τον καλό ρυθμό των τελευταίων ημερών.

Την ίδια ώρα στην Ένωση περιμένουν και την παρουσία του κόσμου στη Sunel Arena, προκειμένου να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της φετινής προσπάθειας. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, κινητικότητα υπάρχει και άπαντες είναι αισιόδοξοι για μια έντονη προσέλευση στο κλειστό της Φυλής το βράδυ του Σαββάτου.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής