Πανέτοιμη η ΑΕΚ Betsson για το crash test με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Χάντερ Χέιλ και Σι Τζέι Μπράις

Πανέτοιμη η ΑΕΚ Betsson για το crash test με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Χρήστος Τσάλτας 19:26 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 20.10.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/10, 20:15) ολοκληρώθηκε, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να προπονούνται στη Sunel Arena.

Επιστροφή στις εντός συνόρων υποχρεώσεις για την ΑΕΚ Betsson, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Η Ένωση έχει πολύ δύσκολη αποστολή, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται από δύο ήττες στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Αυτό το γνωρίζουν καλά εντός των τειχών της ομάδας και για το λόγο αυτό ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν εντατικά στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και με τη σωστή προσέγγιση στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Η ηγετική παρουσία του Γιάννη Νικολάου στην AEK BC Academy και το... μήνυμα για το μέλλον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:31 - 20.10.2024

Η ηγετική παρουσία του Γιάννη Νικολάου στην AEK BC Academy και το... μήνυμα για το μέλλον

Η ΑΕΚ BC Academy έχει κάνει τεράστια προσπάθεια το φετινό καλοκαίρι και με γνώμονα να κάνει βήματα προς τα εμπρός, με τον Γιάννη Νικολάου να αποτελεί τον παίκτη-ορχήστρα στη νέα προσπάθεια.

Το ευχάριστο για τον Ντράγκαν Σάκοτα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του, με τις προπονήσεις να κυλούν πολύ καλά και την ομάδα να έχει στρέψει την προσοχή της πλήρως στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο ξένος που αναμένεται να μείνει εκτός 12άδας για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος είναι ο Ναχίμ Αλίν, ως έβδομος στο ροτέισιον, με τον Σάκοτα να περιμένει από τους παίκτες του βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Βόννη, όπου οι κιτρινόμαυροι «κυνηγούσαν» από τα πρώτα λεπτά στο σκορ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!