Πανέτοιμη και αποφασισμένη να μπει με το δεξί στη σεζόν η ΑΕΚ Betsson

AEK Betsson

Πανέτοιμη και αποφασισμένη να μπει με το δεξί στη σεζόν η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:30 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 30.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10, 19:00), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Η ώρα για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν πλησιάζει για την ΑΕΚ Betsson, η οποία υποδέχεται την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην Sunel Arena. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να με με το δεξί στη σεζόν, αλλά και για να βάλει τις βάσεις με το... καλημέρα ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση του BCL, κάτι που αποτελεί στόχο της σεζόν.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του φρόντισαν να ανεβάσουν την ένταση μετά το τελευταίο φιλικό κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη σε όλα τα επίπεδα για τα επίσηνα παιχνίδια της σεζόν.

Το «πρέπει» που κουβαλάει η ομάδα φέτος είναι μεγάλο, καθώς έκλεισε την περσινή ευρωπαϊκή πορεία της με 7 συνεχόμενες ήττες και πλέον στοχεύει στο να μπει με το δεξί τη νέα σεζόν.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης ολοκληρώθηκε, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι μετά από 3 μέρες προπονήσεων ανεβάζει στροφές συνεχώς και δείχνει να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας, ενώ και ο Χάντερ Χέιλ, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το καλοκαίρι, πλησιάζει στο 100%.

Στο παιχνίδι με την ομάδα από το Ισραήλ η Ένωση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν και να δώσει ώθηση, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!