H ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία ενόψει Λαυρίου και ετοιμάζεται για αγώνα... ειδικών συνθηκών

ΜακΡέι - Αγραβάνης

H ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία ενόψει Λαυρίου και ετοιμάζεται για αγώνα... ειδικών συνθηκών

Χρήστος Τσάλτας 21:11 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 29.05.2024

Οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα κόντρα στο Λαύριο (14/04, 17:15) ολοκληρώθηκαν, για την ΑΕΚ Betsson, με τον Ηλία Ζούρο να περιμένει να δει την εικόνα των παικτών του στο κλειστό των Λιοσίων.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν αρκετά προβληματική για την ΑΕΚ Betsson σε όλα τα επίπεδα. Η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις δημιούργησε πρόβλημα στο κομμάτι της προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Λαύριο, καθώς μέχρι την Παρασκευή, όταν και μπήκαν λεφτά στους λογαριασμούς των παικτών, δεν έγιναν ομαδικές προπονήσεις στα Λιόσια.

Το τελευταίο διήμερο η έδρα της Ένωσης απέκτησε ξανά ζωή, με τους παίκτες του Ηλία Ζούρου να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Playouts. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος εάν η Ένωση θέλει να εξασφαλίσει μια θέση για την post season, μέσω του τρίτου γύρου.

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

Ο Έλληνας προπονητής και τις δύο μέρες μίλησε στους παίκτες του. Από τη μία στάθηκε στην εμφάνιση του αγώνα στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα, η οποία ήταν τραγική και στην οποία η ΑΕΚ Betsson δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο τη νίκη. Αυτό ήταν ένα σημείο προβληματισμού στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, κάτι που επεσήμανε και ο έμπειρος κόουτς.

Από την άλλη, τόνισε πως βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των παικτών του και προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Διότι ξέρει και ο ίδιος καλά πως μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους.

Η διάθεση είναι ανεβασμένη στις τάξεις των παικτών, κάτι που κατέγραψε και το Sportal με ρεπορτάζ εντός της ημέρας, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Το γεγονός πως οι παίκτες ήταν εκτός προπονήσεων για αρκετές μέρες επηρεάζει τον αγωνιστικό ρυθμό τους και αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό για την αναμέτρηση που βρίσκεται προ των πυλών. Κάτι που κατατάσσει το παιχνίδι με το Λαύριο ως ειδικών συνθηκών και ένας λόγος είναι και ο αγωνιστικός ρυθμός που δεν υπάρχει.

Μένει να φανεί εάν άπαντες θα είναι σε θέση να βγάλουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους και κατά πόσο θα επηρεάσει η αποχή των προηγούμενων ημερών. Την ώρα που νέα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Δημήτρης Αγραβάνης, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα, προπονήθηκε και τις δύο μέρες χωρίς προβλήματα, φωνάζοντας παρών για τον αγώνα της Κυριακής.