Τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κλειστές οι πτυσσόμενες στα πέταλα και η θύρα πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο

Η κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού

i

@Sportal

Τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κλειστές οι πτυσσόμενες στα πέταλα και η θύρα πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν τα μέτρα τους, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τι πρώτο ντέρμπι του 2024 είναι προ των πυλών, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση αναμένεται να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, καθώς οι φίλοι της Ένωσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «κιτρινόμαυρης KAE, με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, να παίρνουν τα μέτρα τους.

Αυτό γιατί προχώρησαν σε μια σειρά κινήσεων για να κυλήσουν όλα ομαλά πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, η κερκίδα που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο που θα κάθεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει κλείσει με ταινίες, ενώ σε αυτή υπάρχουν και άνθρωποι της ομάδας security του γηπέδου.

Στη συγκεκριμένη θύρα δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στους θεατές, ενώ η απαγορευμένη ζώνη φτάνει ως τη γραμματεία.

Την ίδια ώρα οι πτυσσόμενες κερκίδες στα δύο πέταλα δεν έχουν ανοίξει και παρέμειναν κλειστές, κάτι που συνέβη και κατά τη διάρκεια του Final 4 του Κυπέλλου με την συμμετοχή των ομάδων της Elite League. Έτσι δεν θα υπάρχει η δυνατότητα στους φιλάθλους να πάρουν θέση σε πτυσσόμενες στα δύο πέταλα.