Εκτός ο Τίλμαν για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εκτός ο Τίλμαν για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 18:33 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Με... μισή ομάδα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Τζάστιν Τίλμαν τέθηκε νοκ άουτ με ενοχλήσεις στο πόδι.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του με σημαντικές ελλείψεις.

Οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρης Φλιώνης έχουν τεθεί εκτός για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», με τον αρχηγό της Ένωσης να απουσιάζει και από το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Στα προβλήματα ωστόσο προστέθηκε και αυτό του Τζάστιν Τίλμαν.

Ο Αμερικανός σέντερ ένιωσε πόνους στο πόδι τις προηγούμενες μέρες, δεν προπονήθηκε την Κυριακή, ενώ δοκίμασε και το πρωί της Δευτέρας στο shootaround. Και πάλι όμως δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Με την εξέλιξη αυτή η Ένωση χάνει τρεις σημαντικούς πυλώνες στο παιχνίδι της, καθώς ο Τίλμαν ήταν από τους παίκτες που έδιναν σταθερά σκορ κοντά στο καλάθι με floater και ατομικές προσπάθειες, βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Η απουσία του αναμένεται να φέρει step up από Κουζέλογλου, Μόργκαν, Χατζηδάκη, αλλά και τον Δημήτρη Αγραβάνη, που επιστρέφει στη δράση μετά την απουσία του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μούρθια, για τη φάση των 16 του BCL.