Πάει Βόννη για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson ο Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

Πάει Βόννη για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson ο Μάκης Αγγελόπουλος

Χρήστος Τσάλτας 19:39 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 12.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson έχει διαδοχικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς την Τρίτη θα βρίσκεται στη Γερμανία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βόννη, στην οποία θα βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Έπειτα από μια εβδομάδα προπονήσεων η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται να μπει σε ένα άκρως απαιτητικό 15ήμερο, με τέσσερα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα οποία έχουν τον δικό τους (υψηλό) βαθμό δυσκολίας.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη, με την Ένωση να μεταβαίνει στη Βόννη, για να αντιμετωπίσει την γερμανική ομάδα στο Telekom Dome, με στόχο το 2Χ2 στον όμιλο. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της, καθώς αναμένεται να βρεθούν φίλοι της Ένωσης από την Ελλάδα, το Λονδίνο και όχι μόνο.

Στη γερμανική πόλη ωστόσο δεν θα είναι μόνο φίλοι της Ένωσης. Αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αγγελόπουλος δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Γερμανία, αλλά με ξεχωριστή πτήση, ώστε να είναι απερίσπαστοι ο Σάκοτα και οι παίκτες του στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν στο BCL.

Η κίνηση αυτή έχει τη δική της σημασία, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο πλευρό των παικτών εμπράκτως, σε μια σεζόν στην οποία από το περασμένο καλοκαίρι οι κιτρινόμαυροι κάνουν τεράστια προσπάθεια εντός και εκτός παρκέ για να αφήσουν οριστικά στο παρελθόν τις... ανορθογραφίες των προηγούμενων ετών.

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης στο οποίο βρέθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν η πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL, κόντρα στον Προμηθέα, τον περασμένο Ιανουάριο, παιχνίδι που ήταν και το τελευταίο του Ζοάν Πλάθα στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!