Παρακολουθεί τον Λουκ Σίκμα η ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζον

Λουκ Σίκμα

Παρακολουθεί τον Λουκ Σίκμα η ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζον

Χρήστος Τσάλτας 11:21 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 13.07.2024

Μια περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson είναι αυτή του Λουκ Σίκμα, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα και οι εξελίξεις που θα κρίνουν το deal.

Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ Betsson έχει πατήσει γκάζι στο μεταγραφικό κομμάτι. Το θέμα του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχει μπει στην τελική ευθεία και η οριστική εξέλιξη με την παραμονή του Λιθουανού φόργουορντ θα ανοίξει τον δρόμο για τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Ο Τρέμοντ Ουότερς είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του πλέι μέικερ, με την Ένωση να έχει ήδη κάνει κινήσεις και συζητήσεις με τον παίκτη, την ώρα που και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ απασχολεί τους κιτρινόμαυρους πολύ έντονα και η περίπτωσή του κερδίζει έδαφος.

Την ίδια ώρα ένας παίκτης με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στο ραντάρ της Ένωσης. Ο λόγος για τον Λουκ Σίκμα, που πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πλέον είναι ελεύθερος, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ΑΕΚ Betsson έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της προς τον παίκτη, δείχνοντας πως είναι μια περίπτωση που αρέσει πολύ στον Ντράγκαν Σάκοτα. Η δική του περίπτωση άλλωστε «κολλάει» και με ενδεχόμενη απόκτηση του Ουότερς, καθώς ο Σίκμα μπορεί να αποτελέσει έναν επιπλέον... σέντερ στο παρκέ που θα δώσει λύσεις με το διάβασμα του παιχνιδιού.

Στην παρούσα φάση πάντως ο έμπειρος σέντερ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Έχει αποφασίσει να «τεστάρει» τις δυνατότητές του στην αγορά και να δει εάν θα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες είτε τις Euroleague, είτε από άλλα πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ΑΕK Betsson έχει το όνομά του στη λίστα της, για την ενίσχυση της front line, την ίδια ώρα που ο παίκτης, ο οποίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ομάδας, τσεκάρει τις επιλογές του στην αγορά.