ΑΕΚ και Betsson συνεχίζουν μαζί για νέες προκλήσεις: «Να κατακτήσουμε έναν τίτλο μαζί»

ΑΕΚ και Betsson συνεχίζουν μαζί για νέες προκλήσεις: «Να κατακτήσουμε έναν τίτλο μαζί»

Χρήστος Τσάλτας 16:40 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 26.09.2024

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η Betsson συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη πορεία τους, για τέταρτη συνεχή σεζόν, με τις δύο πλευρές να θέτουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για ακόμα μια σεζόν ΑΕΚ και Betsson πορεύονται μαζί. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα έχει στο πλευρό της ως σταθερό συμπαίκτη την εταιρεία, με την οποία θα πορευτεί για τέταρτη διαδοχική σεζόν και δεύτερη ως χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας.

Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της Sunel Arena οι δύο πλευρές έδωσαν το σύνθημα για τη σεζόν που έρχεται, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα.

Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στην Sunel Arena:

Μάκης Αγγελόπουλος: «Είμαστε στην τέταρτη σεζόν συνεργασίας με τον θάνο στην Ελλάδα. Η εταιρεία εξελίχθηκε στην Ελλάδα. Άλλος ένας χορηγός δημιουργεί μακροχρόνια σχέση με την ΑΕΚ και όποιοι μοιράζονται τα ίδια οράματα και ιδανικά μένουν για καιρό. Έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια ατελείωτες κοινωνικές δράσεις. Στο κομμάτι εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχουμε κάνει τα μέγιστα. Ελπίζω αυτή η σεζόν να συνδυαστεί με έναν τίτλο που είναι το μόνο που λείπει από την συνεργασία μας».

Θάνος Μαρίνος: «Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία ήταν από τις πιο δυνατές. Είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης πέραν από την ΑΕΚ και στον Μάκη Αγγελόπουλο. Το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ είναι σημαντικό, το πιο σημαντικό είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται. Έχει να κάνει με το τι δίνουμε πίσω στην κοινωνία. θα εντείνουμε ό,τι έχει να κάνει σχέση με τους οπαδούς, να έρθουν στο γήπεδκ και σε κάθε περίπτωση θα συνεργαστούμε και με τους άλλους χορηγούς για να δώσουμε πνοή στο όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου και της ΑΕΚ Betsson».

Ντράγκαν Σάκοτα: «Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson είναι χαρά να έχεις έναν δυνατό χορηγό δίπλα σου. Εμείς που είμαστε στο χώρο ξέρουμε ότι χωρίς δυνατό χορηγό, δυνατό πρόεδρο, αλλά και κόσμο δεν θα πετύχεις. Μιλάω κάθε μέρα με τον Μάκη και ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους χορηγούς. Αυτές οι επιτυχίες θα μας βοηθήσουν στο μέλλον πάρα πολύ. Έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, έστω και τελευταία στιγμή. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Ο κάθε προπονητής θα πει ότι θέλει υπομονή. Η ομάδα θέλει πίσωστη χρόνου. Όλοι μαζί μιλάμε κάθε μέρα. Θέλουμε επιτυχίες. Η διαδικασία όμως θέλει λίγο χρόνο γι αυτό μας λείπει κάτι στο παζλ, που είναο ο κόσμος. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα. Έχουμε λογικούς στόχους. Τα όνειρά μας είναι για τα επόμενα χρόνια και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μην είναι μόνο σε ένα σημαντικό παιχνίδι. 23 χρόνια που ήρθα πρώτη φορά εδώ και θεωρώ πως είμαι ένας από τον κόσμο της ΑΕΚ δεν χρειάζεται να πάω στο YouTube να δω τον κόσμο, θέλω να δω στήριξη ακόμα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Έχουμε νεανική ομάδα, έχουμε διαλέξει και καλούς έμπειρους παίκτες. Θέλουμε στήριξη του κόσμου».