Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της και μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν

Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της και μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 08:34 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 26.09.2024

Η ώρα για τα αποκαλυπτήρια έφτασαν, καθώς η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιάσει στο κοινό τη νέα φανέλα της, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό της.

Η 1η Οκτωβρίου πλησιάζει και για την ΑΕΚ Betsson θα είναι μια σημαντική ημερομηνία καθώς θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στη Sunel Arena κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν. Το παιχνίδι αυτό έχει τη σημασία του για την πορεία της ομάδας στο BCL, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι.

Μέχρι τότε όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται εντός των τειχών, όπως και οι εκδηλώσεις. Για την ακρίβεια, αυτή η εκδήλωση που έρχεται θα είναι και η τελευταία πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Χάντερ Χέιλ στην τρίτη θέση των κορυφαίων παικτών του BCL: «Έρχονται καταιγίδες σε όλη την Ευρώπη»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

18:41 - 23.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ στην τρίτη θέση των κορυφαίων παικτών του BCL: «Έρχονται καταιγίδες σε όλη την Ευρώπη»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε το BCL τον Χάντερ Χέιλ, ο οποίος φιγουράρει στην τρίτη θέση του Power Ranking των κορυφαίων παικτών της νέας σεζόν, στη διοργάνωση.

ΑΕΚ και Betsson συνεχίζουν μαζί για ακόμα μια σεζόν, με τις δύο πλευρές να επικυρώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι της Ένωσης, την Sunel Arena. Μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, που μπαίνει στην τέταρτη σεζόν της, συνεχίζεται με την ίδια διάθεση και όρεξη για σπουδαία πράγματα και από τις δύο πλευρές.

Παράλληλα, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα της ομάδας. Για την ακρίβεια θα είναι 4 νέες εμφανίσεις (δύο στην Ελλάδα και 2 στην Ευρώπη) με την ΑΕΚ Betsson να παρουσιάζει το αποκλειστικό σχέδιο της Macron για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε το προηγούμενο διάστημα οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν στην Ιταλία και στο εργοστάσιο της εταιρείας για να συζητήσουν τα σχέδια της νέας εμφάνισης. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η ομάδα, η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.