Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της στη Sunel Arena

Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της στη Sunel Arena

Χρήστος Τσάλτας 15:03 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 21.09.2024

Αυτό που περίμενε ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson με μεγάλη αναμονή έφτασε: η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα της την ερχόμενη Πέμπτη (26/09) στο σπίτι της, την Sunel Arena.

Η ΑΕΚ και η Betsson συνεχίζουν να πορεύονται μαζί για ακόμα μια σεζόν, με το deal να έχει κλειδώσει, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το Sportal με σχετικό ρεπορτάζ από τις 04/06. Τότε οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει την αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, με την ανανέωση να δρομολογείται.

Η Ένωση πέραν της ανανέωσης της συνεργασίας της με την Betsson θα προχωρήσει και σε μια ακόμα σημαντική κίνηση, την οποια πέρίμεναν οι φίλαθλοί της.

Μήνυμα... διαρκείας από την ΑΕΚ Betsson: «Η παρουσία του κόσμου επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:25 - 20.09.2024

Μήνυμα... διαρκείας από την ΑΕΚ Betsson: «Η παρουσία του κόσμου επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη»

Οι επίσημες υποχρεώσεις ενόψει της νέας σεζόν πλησιάζουν και η ΑΕΚ Betsson έστειλε νέο μήνυμα στον κόσμο, υπογραμμίζοντας πως η στήριξή του είναι επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη.

Ποια είναι αυτή; Η παρουσίαση της νέας φανέλας. Αυτή θα γίνει το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (26/09, 16:00) στο «σπίτι» της ομάδας, την Sunel Arena, με τους φίλους της ομάδας να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν τις εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα τη νέα σεζόν.

Οι εμφανίσεις έχουν επιμεληθεί από την Macron και μάλιστα οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κάνει ταξίδια προς την Ιταλία για να έχουν τη δική τους αποκλειστική γραμμή ρούχων από την ιταλική εταιρεία. Μάλιστα οι εμφανίσεςι αναμένονται εντυπωσιακές, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν κάτι όμορφο, για τους φίλους της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!