Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι

Χρήστος Τσάλτας 02:44 - 27.09.2024

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Betsson, ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, έφτασε στην Ελλάδα με αρκετές ώρες καθυστέρηση και αναμένεται να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Βράδυ... ΡαϊΚουάν Γκρέι για την ΑΕΚ Betsson. O Αμερικανός σέντερ έπειτα από μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε σίριαλ τον τελευταία μήνα είπε το μεγάλο ναι στην Ένωση και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν.

Με την μεταγραφή σητη η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα γεμίζει την φροντ λάιν της με έναν παίκτη που δίνει όγκο και δύναμη, ενώ μπορεί να απειλήσει με πάρα πολλούς τρόπους κοντά και μακριά από το καλάθι.

Η μεταγραφή του ήταν θρίλερ για γερά νεύρα, ενώ το ίδιο... θριλερική ήταν και η άφιξη του στη χώρα μας. Αυτό γιατί αν και το αρχικό πλάνο ανέφερε πως ο Γκρέι θα ερχόταν στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης και μάλιστα θα έδινε το παρόν στην εκδήλωση της Sunel Arena, εν τέλει όχι μόνο δεν ήρθε,  αλλά έφτασε στη χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Παρά το κουραστικό ταξίδι ο Αμερικανός σέντερ ήταν ευδιάθετος στις πρώτες συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson και δήλωσε απόλυτα έτοιμος ώστε να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τους νέους του συμπαίκτες. Κάτι που αναμένεται να γίνει μιας και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης είναι την 1η Οκτωβρίου, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν εντός έδρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!