Πέταξε για Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson για μια απαιτητική εβδομάδα προετοιμασίας

Πέταξε για Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson για μια απαιτητική εβδομάδα προετοιμασίας

Χρήστος Τσάλτας 14:59 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 09.09.2024

Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/09) η αποστολή της ΑΕΚ Betsson αναχώρησε για το Βελιγράδι ενόψει της παρουσίας της στην σερβική πρωτεύουσα για την εβδομάδα που έρχεται.

Το πρώτο μισό της προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson έχει ολοκληρωθεί με δυνατές προπονήσεις στο Olympic Hall της Φυλής και τώρα η διαδικασία αναμένεται να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, καθώς πλέον στο πρόγραμμα μπαίνουν τα φιλικά.

Μέσα στις επόμενες 13 μέρες η Ένωση θα δώσει 6 φιλικά με ομάδες που έχουν δυναμική και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Τρεις εξ αυτών μάλιστα θα αγωνίζονται στην Euroleague της νέας σεζόν, γεγονός που αποτυπώνει τη δυναμική κάθε αντιπάλου που θα κοντράρει η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ Betsson έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το μεγάλο φιλικό με την Φενέρμπαχτσε
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:29 - 09.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το μεγάλο φιλικό με την Φενέρμπαχτσε

Στις 17 Σεπτεμβρίου η νέα ΑΕΚ Betsson του Ντράγκαν Σάκοτα θα παρουσιαστεί στο κοινό της μέσα από το μεγάλο φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στο πλαίσιο αυτό έθεσε στη διάθεσή του κόσμου τα εισιτήρια.

Η αρχή θα γίνει στο Βελιγράδι και για το λόγο αυτό το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) η αποστολή αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το Βελιγράδι, ώστε να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων στην σερβική πρωτεύουσα.

Την Τρίτη (10/09) άλλωστε υπάρχει προγραμματισμένη αναμέτρηση κόντρα στην FMP, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο μεγάλα φιλικά κόντρα σε Παρτίζαν και Παρί στο Καλεμάγκνταν.

Η αποστολή αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετρώντας απουσίες. Αυτό γιατί ο Χαντερ Χέιλ έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπεία, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το φιλικό-παρουσίαση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Την θεία ώρα που ο Δημήτρης Φλιώνης ανεβάζει ρυθμούς και θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Βελιγράδι.

Στα παιχνίδια που έρχονται ο Σάκοτα θέλει να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε καταστάσεις αγώνα με ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Το δείγμα μπορεί να μην είναι πλήρες, δεδομένων των απουσιών, όμως στην ΑΕΚ Betsson τα φιλικά που έρχονται θα είναι πολύ χρήσιμα ώστε να φανεί η αγωνιστική ετοιμότητας των παικτών της ομάδας, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.