H AEK Betsson ρίχνει βόμβα με Σι Τζέι Μπράις

H AEK Betsson ρίχνει βόμβα με Σι Τζέι Μπράις

Χρήστος Τσάλτας 18:52 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 02.09.2024

Ενίσχυση προ των πυλών για την ΑΕΚ Betsson, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε deal με τον Σι Τζέι Μπράις, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην VTB League.

Τα μεταγραφικά είναι σε πλήρη εξέλιξη στην AEK Betsson αυτή την περίοδο. Η Ένωση δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της, καθώς εκκρεμούν δύο κινήσεις προκειμένου αυτό να πάρει την τελική μορφή του. Μια στη θέση 5 και μία στη θέση 3.

Η περίπτωση του σέντερ ήταν σε καθεστώς προτεραιότητας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στην πορεία όμως προέκυψε μια εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του φόργουορντ και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικεντρώθηκαν σε αυτή.

Οι πληροφορίες του Sportal από την Αμερική αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Σι Τζέι Μπράις ενόψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για έναν 27χρονο άσο, που αγωνίζεται στο 3, αλλά μπορεί να ανέβει και στη θέση 2. Διαθέτει εξαιρετική επαφή με το καλάθι, ενώ και στην άμυνα είναι παίκτης που θα δώσει λύσεις.

Ο Μπράις προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με την Πάρμα, όπου μέτρησε 13,9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Η Ένωση όμως κινήθηκε μεθοδικά τις τελευταίες μέρες και όχι απλώς βρήκε σημείο επαφής, αλλά πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά σε οριστική συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο Μπράις θα μπει στη... μηχανή της Ένωσης και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή ξένου μετά τους Πρέντις Χαμπ, Ναχίμ Αλίν, Γκραντ Γκόλντεν και Χάντερ Χέιλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!