Η υπέρβαση Αγγελόπουλου με Χέιλ και η ΑΕΚ Betsson που έδωσε... μάχη με μνηστήρες με περισσότερα λεφτά
i

© Intime

Η υπέρβαση Αγγελόπουλου με Χέιλ και η ΑΕΚ Betsson που έδωσε... μάχη με μνηστήρες με περισσότερα λεφτά

Χρήστος Τσάλτας 13:25 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 10.08.2024

Ο Χάντερ Χέιλ προβάρει τα κιτρινόμαυρα ενόψει της νέας σεζόν, με την ΑΕΚ Betsson να έχει φτάσει σε συμφωνία μαζί του, σε μια υπόθεση που χειρίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος, προλαβαίνοντας τους μνηστήρες στη γωνία.

Για την ΑΕΚ Betsson τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Στην Ένωση αναζητούσαν έναν γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ, πλαισιώνοντας τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στον τομέα αυτό. Οι περιπτώσεις που κυνηγούσε η ομάδα ήταν υψηλού επιπέδου και μία εξ αυτών ήταν ένας παίκτης που την περασμένη σεζόν κατέθεσε διαπιστευτήρια.

Ο Χάντερ Χέιλ αποτελούσε τον μεγάλο στόχο Σάκοτα και Αγγελόπουλου για την ενίσχυση του ρόστερ, με την Ένωση να κάνει όχι απλά κίνηση-ματ, αλλά υπέρβαση προκειμένου να τον αποκτήσει. Βλέπετε, έπειτα από τη σεζόν που έκανε στον Προμηθέα, ο πρώτος στόχος του ήταν να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με την μορφή two-way.

Το καλοκαίρι δεν πήγε όπως το ήθελε εκείνος, καθώς ένας τραυματισμός το προηγούμενο διάστημα τον πήγε πίσω. Την ίδια ώρα που η προοπτική του ΝΒΑ άρχισε να φεύγει από τον ορίζοντα, ήρθαν προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης. Καμία όμως δεν προχώρησε και έτσι παρέμενε ελεύθερος στην αγορά.

Η ΑΕΚ Betsson είχε το όνομά του στη λίστα της, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν το παιχνίδι της υπομονής και δικαιώθηκαν. Διότι την ίδια ώρα ο Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, έκαναν όλες εκείνες τις κινήσεις προκειμένου ο παίκτης να πειστεί για το πλάνο της νέας σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως για να φτάσει σε συμφωνία με τον χαρισματικό σκόρερ η Ένωση έκανε υπέρβαση, διότι δεν έπαιζε... μόνη της.

Στο κυνήγι για την απόκτηση του παίκτη είχε μπει και η Dubai BC, που ήθελε να τον κάνει δικό της. Έμεινε πίσω στην κούρσα όμως λόγω των κινήσεων Αγγελόπουλου, που ουσιαστικά είχε «δέσει» τον Χέιλ, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και πλέον απομένει η υπογραφή του παίκτη στο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός έτους με την ομάδα.

Γίνεται ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ Betsson με την κίνηση αυτή ισχυροποιεί το ρόστερ της με έναν σκόρερ από το... πάνω ράφι, ο οποίος έχει τον τρόπο να κερδίζει μόνος του αγώνες και να κάνει τη διαφορά στο παρκέ. Κάτι που αναζητούσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Με τις κινήσεις ωστόσο να μην σταματούν εδώ...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!