Η ιστορία μιας φανέλας: Η επιλογή του «21» από τον Νετζήπογλου στην ΑΕΚ Betsson δεν ήρθε τυχαία

Όμηρος Νετζήπογλου

Η ιστορία μιας φανέλας: Η επιλογή του «21» από τον Νετζήπογλου στην ΑΕΚ Betsson δεν ήρθε τυχαία

Χρήστος Τσάλτας 21:10 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 26.09.2024

Ο Όμηρος Νετζήπογλου ήταν ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ Betsson που άλλαξε αριθμό στη φανέλα. Και μάλιστα επέλεξε ένα νούμερο πολύ ξεχωριστό.

Πριν αρχίσει η σεζόν κάθε ομάδα παρουσιάζει με ξεχωριστό τρόπο τους αριθμούς που επιλέγει κάθε παίκτης για τη νέα σεζόν. Ανέκαθεν άλλωστε το συγκεκριμένο θέμα προκαλεί θέματα συζητήσεων ανάμεσα στους φίλους της εκάστοτε ομάδας.

Η ΑΕΚ Betsson δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ ήταν αρκετά το φετινό καλοκαίρι, όπως και τα πρόσωπα που έμειναν από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα σε αυτούς που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία ήταν και ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2023 και τώρα μπαίνει στον δεύτερο χρόνο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το κίνητρό του για να δείξει πράγματα στο παρκέ είναι μεγάλο, με τον ίδιο να έχει θέσει ψηλά τον πήχη, έχοντας ακολουθήσει ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή και στο πλαίσιο της... αλλαγής που ήθελε να κάνει προχώρησε σε κάτι νέο. Για την ακρίβεια, ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ένωσης που άλλαξε νούμερο. Από το 16 που φορούσε την περασμένη σεζόν πήρε τον αριθμό 21, ένα νούμερο με ιδιαίτερη αξία για τον οργανισμό της Ένωσης, αλλά και τον κόσμο του.

Γιατί όμως προχώρησε σε αυτή την κίνηση ο Έλληνας άσος; Ήταν στα πλαίσια της αλλαγής σε όλα τα επίπεδα που ήθελε να κάνει στη δεύτερη σεζόν του στην Ένωση. Πέραν της σκληρής δουλειάς και την επιμονής του να πάει στο επόμενο επίπεδο, ο Νετζήπογλου επέλεξε τον αριθμό αυτό έχοντας συζητήσει με το κοντινό του περιβάλλον νωρίτερα.

Ο ίδιος έχει τεράστιο κίνητρο για τη σεζόν που έρχεται και θέλει να πετύχει με την Ένωση. Και θέλει να το κάνει με έναν αριθμό ξεχωριστό, αντιλαμβανόμενος πλήρως το βάρος της φανέλας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!