Πότε έρχονται Λίντο και Νάιτ στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ
i

© Euroleague Basketball

Πότε έρχονται Λίντο και Νάιτ στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:59 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Ο Ρίκι Λίντο θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται για την άφιξή του στη χώρα μας τις επόμενες μέρες. Πότε υπολογίζεται η άφιξη του Μπράντον Νάιτ.

Σε πυρετό μεταγραφών κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Το 2024 φέρνει ανακατατάξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν η Ένωση θέλει να παρουσιαστεί δυνατή σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» γέμισαν το ρόστερ τους με την προσθήκη του Ρίκι Λίντο. Ο 31χρονος φόργουορντ, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπεν ΜάκΛεμορ. Τα στοιχεία του άλλωστε είναι ιδανικά ώστε να μπει στα... παπούτσια του πρώην ΝΒΑερ που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ένωση στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Ο Λίντο είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα έπαιξαν ρόλο ώστε να τρέξει η υπόθεση ακόμα πιο γρήγορα.

Όσον αφορά την άφιξή του στην Ελλάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, το αργότερο, ώστε ο παίκτης να είναι στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων. Μάλιστα έχει ήδη εκδοθεί δελτίο και τα έγγραφά του έχουν έρθει κανονικά στα γραφεία της ΑΕΚ, με τον Ισπανό κόουτς να τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια.

Σχετικά με τον Μπράντυν Νάιτ, η συμφωνία με τον άλλοτε γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς και Μιλγουόκι Μπακς έχει «κλειδώσει» ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο το ντεμπούτο του αναμένεται να πάρει παράταση για μία εβδομάδα και να πραγματοποιηθεί στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας. Αυτό γιατί ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας εντός του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του.

Σε κάθε περίπτωση, με τις προσθήκες των Τζόρνταν Μόργκαν, Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάτι η ΑΕΚ αλλάζει τους συσχετισμούς και δυναμώνει σημαντικά ενόψει της συνέχειας, βάζοντας στο ρόστερ της 3 παίκτες με εμπειρία και ποιότητα.

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης