Βάζει... μπρος στις 19/08 η ΑΕΚ Betsson με «γεμάτο» πρόγραμμα

Ντράγκαν Σάκοτα

Βάζει... μπρος στις 19/08 η ΑΕΚ Betsson με «γεμάτο» πρόγραμμα

Χρήστος Τσάλτας 21:08 - 11.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε μεταγραφικό... πυρετό, θέλοντας να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα στην έναρξη της προετοιμασίας της στις 19 Αυγούστου, στο κλειστό των Λιοσίων.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ έντονο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, η οποία έχει μπει σε νέα εποχή. Εντός του οργανισμού τα νέα πρόσωπα είναι πολλά, με την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα να δεσπόζει, ώστε ο «Σάλε» να καθοδηγήσει την Ένωση για ακόμα μια σεζόν.

Το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας είναι αυτό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει πρόταση διάρκειας 2 ετών από την ΑΕΚ Betsson στα χέρια του και όπως αποκάλυψε το Sportal, αλλά και κατέγραψε όλες αυτές τις μέρες μέσα από το ρεπορτάζ, η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία και το deal είναι μια ανάσα.

Αυτή η υπόθεση θα «ξεκλειδώσει» και όλο το μεταγραφικό πλάνο για τη συνέχεια. Το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ποιοτικού πλέι μέικερ, που θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι επόμενες κινήσεις.

Σκοπός είναι το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του μέχρι τις 19 Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Αυτή θα γίνει στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βάζει τις «βάσεις» για το χτίσιμο της επόμενης μέρας στο «σπίτι» της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στην παρούσα φάση οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διεργασίες για τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ σε αυτά αναμένεται να υπάρξει και ταξίδι στη Σερβία για φιλικό τουρνουά προετοιμασίας. Τα πάντα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τους ιθύνοντες την ομάδα να βρίσκονται σε συζητήσεις για φιλικά τουρνουά και αγώνες προετοιμασίας.