Προανήγγειλε τη νέα φανέλα της με.... Φλιώνη from downtown η ΑΕΚ Betsson (vid)

Προανήγγειλε τη νέα φανέλα της με.... Φλιώνη from downtown η ΑΕΚ Betsson (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:09 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 16.08.2024

Ο Νετζήπογλου έδωσε την ασίστ, ο Φλιώνης έβαλε το... σουτ έξω από το Olympic Hall της Φυλής και η ΑΕΚ Betsson με αυτόν τον τρόπο έβαλε στο κλίμα τον κόσμο για τη νέα φανέλα που θα παρουσιάσει ενόψει της σεζόν 2024-25.

Η νέα σεζόν πλησιάζει και η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και υψηλές βλέψεις είναι προ των πυλών και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι όταν έρθουν τα σπουδαία.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα οι κιτρινόμαυροι θα λανσάρουν νέα εμφάνιση. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε η πολυετής συνεργασία του οργανισμού με την ιταλική εταιρεία ένδυσης, Macron, η οποία συνεχίζεται και τη νέα σεζόν και περιλαμβάνει νέες εμφανίσεις, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για το BCL.

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση φρόντισε να βάλει τον κόσμο στην... πρίζα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό γιατί με ένα σύντομο βίντεο προανήγγειλε τις νέες εμφανίσεις της.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Όμηρος Νετζήπογλου και ο Δημήτρης Φλιώνης. Οι δυο τους βρίσκονταν έξω από το Olympic Hall της Φυλής, με τον πρώτο να δίνει την ασίστ και τον δεύτερο να σουτάρει! Το σουτ βρήκε στόχο, βάζοντας έτσι άπαντες σε κλίμα νέων εμφανίσεων. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν γίνει γνωστές οι νέες εμφανίσεις, με την ΑΕΚ Betsson και την Macron να έχουν σαν στόχο οι εμφανίσεις να αφήσουν ικανοποιημένο το κοινό της ομάδας.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα φανέλα που θα λανσάρει η ΑΕΚ Betsson για τη σεζόν 2024-25: