Πρόταση της ΑΕΚ Betsson στον Μήτρου-Λονγκ, προσεχώς κρίσιμο ραντεβού

Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

Πρόταση της ΑΕΚ Betsson στον Μήτρου-Λονγκ, προσεχώς κρίσιμο ραντεβού

Χρήστος Τσάλτας 12:05 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 17.07.2024

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είναι από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ Betsson το φετινό καλοκαίρι, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταθέσει πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ με έφεση στο δημιουργικό κομμάτι, που θα «φτιάχνει» το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Αυτή η συνθήκη, σε μεγάλο βαθμό, «ξεκλειδώνει» πολλά για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας το φετινό καλοκαίρι, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ.

Ένας από τους βασικούς στόχους για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της AEK Betsson ήταν και παραμένει ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Ο εκρηκτικός γκαρντ έπειτα από την εκπληκτική σεζόν που έκανε στο Περιστέρι Bwin υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη, γεμίζει την off-season του με μπάσκετ, καθώς βρίσκεται στον Καναδά.

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:38 - 16.07.2024

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον

Η αναζήτηση πλέι μέικερ συνεχίζεται στην ΑΕΚ Betsson και μια περίπτωση που έχει κερδίσει έδαφος είναι αυτή του Σεμάι Κρίστον, με τον οποίο μάλιστα έχουν γίνει επαφές και ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Η Ένωση ωστόσο είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, δείχνοντας πως αποτελεί μια βασική επιλογή για το χτίσιμο της νέας σεζόν. Οι επαφές των δύο πλευρών μάλιστα συνεχίζονται και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση προς τον παίκτη για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αποτελέσει κομμάτι του ρόστερ και να είναι ο κόμπο γκαρντ της σεζόν 2024-25.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να έχουν συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για την έκβαση της υπόθεσης. Όλα αυτά για έναν παίκτη τον οποίο έχει «σημαδέψει» η ομάδα από το ξεκίνημα του καλοκαιριού και αποτελεί μια εκ των βασικών επιλογών για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Ο Ντράγκαν Σάκοτα άλλωστε εκτιμάει την αγωνιστική του αξία και τον θέλει στο πλάνο της νέας σεζόν.