«Πρώτη» για Μπράις στην ΑΕΚ Betsson και συνομιλία με Σάκοτα-Κώτση

«Πρώτη» για Μπράις στην ΑΕΚ Betsson και συνομιλία με Σάκοτα-Κώτση

Χρήστος Τσάλτας 21:04 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 07.09.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson, με τον Αμερικανό άσο να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο Σι Τζέι Μπράις. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ της ΑΕΚ Betsson μπήκε με το... καλημέρα στο κλίμα της νέας του ομάδας, καθώς η μέρα του Σαββάτου ήταν πολύ γεμάτη γι αυτόν από νωρίς.

Ο 27χρονος άσος έφτασε στη χώρα μας νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αφού πέρασε λίγες ώρες ξεκούρασης, στη συνέχεια πήγε στο Olympic Hall της Φυλής, όπου είχε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του. Στο περιθώριο της προπόνησης μάλιστα είχε συνομιλία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και τον General Manager της ΚΑΕ, Κώστα Κώτση.

Ο Μπράις είναι έτοιμος να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που έδειξε από τις πρώτες ώρες του στην Ελλάδα. Η όρεξη για δουλειά είναι μεγάλη από την πλευρά του, όπως και το κίνητρο να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Το πρόγραμμα της Ένωσης αναμένεται γεμάτο και τις επόμενες μέρες. Αυτό γιατί την Δευτέρα η αποστολή αναχωρεί για το Βελιγράδι, όπου 9 με 15 του μήνα θα βρίσκεται στην σερβική πρωτεύουσα για μια σειρά δυνατών φιλικών, αλλά και τη συμμετοχή της στο τουρνουά που διοργανώνει η Παρτίζαν με την συμμετοχή και της Παρί.

Το τουρνουά που αναμένεται να έχει... άρωμα Euroleague αναμένεται να διεξαχθεί στο Καλεμάγκνταν, στο Φρούριο του Βελιγραδίου, την ώρα που ελλοχεύει ο κίνδυνος κακοκαιρίας, με την Παρτίζαν να τονίζει πως σε μια τέτοια περίπτωση θα μεταφερθεί το τουρνουά σε άλλη τοποθεσία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!