Έβαλε... μπρος η ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν

Έβαλε... μπρος η ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 21:06 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 19.08.2024

Ξεκούραση τέλος για την ΑΕΚ Betsson, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να έχουν την πρώτη συνάντηση για τη σεζόν 2024-25 στο Olympic Hall της Φυλής.

Ξεκούραση τέλος, ώρα για δράση στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση είχε την πρώτη προπόνηση, όπως ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (19/08) στο Olympic Hall της Φυλής, με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και άνεμο αλλαγής, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του είχαν την πρώτη προπόνηση, με τον «Σάλε» να μιλάει πριν από αυτή και να δίνει το σύνθημα για τη σεζόν που έρχεται. Ο έμπειρος προπονητής μπαίνει σε μια ιδιαίτερη σεζόν και για τον ίδιο, καθώς θα είναι η τελευταία ως head coach, λίγο πριν πάρει θέση στο front office της Ένωσης, έχοντας ενεργό ρόλο στις αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι.

Στο Olympic Hall της Φυλής ήταν όλοι οι Έλληνες παίκτες της ομάδας (Δημήτρης Φλιώνης, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζώης Καράμπελας, Γιάννης Κουζέλογλου, Άλφης Πιλάβιος, Γιώργος Φίλλιος, Τάσος Καματερός, Γάιος Σκορδίλης), ενώ από πλευράς ξένων παρόντες ήταν οι Πρέντις Χαμπ, Ναχίμ Αλίν, που έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα, αλλά και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που προσγειώθηκε στη χώρα μας το πρωί της Δευτέρας.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα και ο Γκραντ Γκόλντεν, ενώ προς το τέλος του Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται στη χώρα μας ο Χάντερ Χέιλ για να μπει και αυτός σε ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται με την ίδια ένταση και διάθεση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και των συνεργατών του, Αντρέα Βιτσεντζούτο και Μίλος Σάκοτα. Την ίδια ώρα τα μεταγραφικά παραμένουν στο τραπέζι, με την υπόθεση του σέντερ (ΡαίΚουάν Γκρέι) να παραμένει σε πρώτο πλάνο, ενώ στη συνέχεια θα πάρει σειρά ο παίκτης στη θέση 3.

Εκ μέρους της διοίκησης το παρόν έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, Ευάγγελος Αγγελόπουλος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!