«Πρώτη» για Γκρέι στην ΑΕΚ Betsson

«Πρώτη» για Γκρέι στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 13:14 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 28.09.2024

O ΡαϊΚουάν Γκρέι έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς ΑΕΚ Betsson, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σακοτα

Ώρα για δουλειά για τον ΡαϊΚουάν Γκρέι στην ΑΕΚ Betsson. O Αμερικανός σέντερ είναι το τελευταίο κομμάτι του κιτρινόμαυρου παζλ και έφτασε στη χώρα μας για να ενισχύσει την Ένωση στη σεζόν που έρχεται και περιλαμβάνει πολλές απαιτήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γκρει έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα καο είχε παράλληλα την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του. Ένας από τους παίκτες της Ένωσης που τον ξέρουν καλά είναι ο Πρέντις Χαμπ, που τον έβαλε για τα καλά στο κλίμα.

Ο Γκρέι αναμένεται να κάνει... ταχύρρυθμα μαθήματα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας άμεσα και να είναι σε θέση να την ενισχύσει στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν την Τρίτη (01/10) για την πρεμιέρα του BCL.

Άλλωστε την Παρασκευή ο Γκρει δεν προπονήθηκε με την ομάδα αν και το αρχικό πλάνο ήταν να βρεθεί στη Sunel Arena. Λόγω της αργοπορημένης άφιξης υου στη χώρα μας κρίθηκε σκόπιμο να κάνει μόνο εξετάσεις εκείνη τη μέρα. Σωματικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση ήδη και έχει πολύ καλό ρυθμό από τις δυνατές προπονήσεις που έκανε στις ΗΠΑ όλο το καλοκαίρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!